Jump to content

Naruto’ya Yeni Devam Mangası Geliyor!


Berker51

Önerilen İletiler

mini-naruto-mangasi.jpg

 

 

Shonen Jump gelecek hafta 50. sayısında Masashi Kishimoto’nun ninja serisi Naruto’nun 2015 yılında küçük bir devam mangası ile yeniden dirileceğini duyuracak. Bu habere tabii ki tepkilerde gecikmedi ve manganın yayıncısının Naruto’dan gelen paradan henüz vazgeçmediğini ve hale ilgi çekiyorken Naruto serisini olabildiğince sömüreceği konusunda yorumlar yapıldı.

 

Kaynak: ANN



Geri Sayım Yapılan Yeni Naruto Mangasında Bizi Ne Bekliyor?

 

Yaklaşık 1 ay önce başlayan geri sayım ile birlikte Naruto ile ilgili olarak yeni bir projenin olacağından bahsetmiştik. Heyecanlı bekleyişin ardından manganın bitmesiyle birlikte bu projenin detayları ortaya çıkmaya başladı. Öncelikle 2015 ilkbahar döneminde yeni bir Naruto mangası başlayacak. Masashi Kishimoto’dan bu kez mini bir manga olarak karşımıza çıkacak olan eser, yeni bir dönem ve yeni bir jenerasyonu işleyecek. Ancak Naruto mangasında olduğu gibi öyle büyük savaşlar, epik olaylar falan beklerseniz hayal kırıklığına uğrarsınız çünkü bu manga yeni jenerasyon karakterlerin (çocukların) Konoha’daki günlük hayatlarını konu alacak. Bahsi geçen manganın çok uzun süre boyunca devam etmesi güya planlanmıyor fakat konu Naruto olunca daima yapılabilecek şeyler vardır, öyle değil mi? Yeni dönem Naruto çalışmaları sadece bu mini manga serisiyle bağlı kalmayacak gibi görünüyor çünkü bu mini manga yeni jenerasyon projesinin yalnızca bir parçası.

 

mini-naruto-mangasi.jpg

 

Bunun dışında yayıncı Shueisha, Naruto’nun yan hikayelerine ait kitapları piyasaya çıkartacak. Bu kitaplar başrolde Kakashi ile başlayacak. Yazarlığını ise Naruto: Dokonjou Ninden romanının hikayesini yazan Akira Higashiyama üstlenecek.

Sizce Naruto’nun yeni mangası tatmin edici olabilir mi ve ne olursa olsun Naruto bir şekilde devam etmeli mi?

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 31
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Shonen Jump gelecek hafta 50. sayısında Masashi Kishimoto’nun ninja serisi Naruto’nun 2015 yılında küçük bir devam mangası ile yeniden dirileceğini duyuracak. Bu habere tabii ki tepkilerde gecikmedi v

Bu yeni çağ (yeni dünya) geyiği hunter x hunter ve one piece'de var, birde naruto ve akabinde bleach'de gelir, iyice yalama olur. Hep Dragon Ball yüzünden bunlar, bitmişken lastik gibi uzattı seriyi v

Gelse iyi olur okurum

Ninja Dünyası kurgusunun yok olmasını istemem açıkçası ama böyle bir şeye başlayacaksa sağlam giriş yapmalı adına yakışır şekilde.
Aynı zamanda tam bitti derken yeni bir şeylerin çıkacak olması haberi de beni sinir ediyor duygusal olarak alışmamışken duruma.
Güzel bir şeyler olursa seve seve herkes okur tabiiki ama bazen de zirvede bırakmak lazım sanki.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.