Jump to content

GİNTAMA: Yayınlanmamış Anime Bölümü DVDsi


Rassvet

Önerilen İletiler

GİNTAMA: Yayınlanmamış Anime Bölümü DVDsi
 
Manganın 517. bölümüyle birlikte gelen haber, animeye aktarılmamış bir manga bölümünün DVD olarak verileceğinin müjdesini veriyor! Haber ise şöyle:

"Shueisha'nın Weekly Shounen Jump dergisinin bu yılki 50. cildi, Gintama mangasının 58. cildinin sınırlı sayıda dağıtılacak olan özel versiyonunda bir anime DVD'sinin de yer alacağını duyuruyor. Manga cildi, henüz televizyonda gösterilmemiş olan orijinal anime bölümü ile birlikte 3 Nisan 2015'te dağıtılacak. Pakette ayrıca özel bir orijinal cilt kapağı, özel bir anime kitap ayracı ve özel bir anime posta kartı da dahil olacak.

Paketteki animenin sloganı ise şöyle: 'Bütün Yorozuya üyeleri için ... Tek bir kez daha uyanma vakti'

...

Bu yılki Jump Özel Anime Festivali'nde ayrıca tek bölümlük bir Gintama özel bölümü de yayınlanacak. Weekly Shounen Jump, festivalde yayınlanacak olan bölüm ile manga paketinde yer alacak olan anime bölümünün aynı olup olmadığıyla ilgili kesin bir bilgi vermedi."

 
Duyurunun yapıldığı sayfa yukarıda olup, resimlerden anlaşıldığı kadarıyla DVD'de yer alacak olan bölüm, manganın animeye çevrilmemiş olan 312. bölümü olacak gibi. Mangada 411. bölüm öncesinde 312. bölüm dışında animeye aktarılmamış olan sadece 384. ve 385. bölümler var.
 
Kaynak: Anime News Network
Blogdaki haberin linki: Yorozuya - Otakutürk

Gintama-OVA-to-Be-Bundled-with-the-58th-

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.