Guest ShadowWolf Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Yine bir Haremu Time fotoğraf gibi görünüyor ama aslında az bile seride 6 kız 1 erkek var erkeklerin soyu tükeniyor arkadaş xD --------Mangayı uzun uzun anlatmaktansa kısaca bahsedicem -------- Mangasını ilk bölümünden beri takip ettiğim ve kısa zamanda en çok okunanlara giren harika bir manga boku wa tomodachi ga sukunai... Ne çabuk en çok okunanlara girdi fark edemedim bile daha dün gibi hatırlıyorum 60.000 kez okundu yazısını T__T Konusundan bahsetmek gerekirse manga, arkadaşı olmayan bir grup *liseli'yi* (klasik olarak) ele alıyor. Bu *asosyal* arkadaşlar, bir grup kuruyor, K-on misali. Manga da bunu konu alıyor, ama dikkatimi çekti manganın etiketleri arasında *romantik* başlığı da vardı o yüzden hep böyle k-on tarzı gitmeyecek gibi geliyor nedense. :0 Uzun lafın kısası gülmek isteyenler için harika bir seri. Gelelim asıl meseleye konuyu anime tanıtımlarına açmamın sebebine, BwTgS'nin 6 ekimde animesi yayına başlayacak. Sanıyorum ki seri hızını tam olarak alamamış olacak ki eylülün 22'sinde de bir OVA çıkartıyor. D: Küçükte birer hatırlatma Shakugan no Shana III (Final) 2011-10-07 Bakuman. 2 2011-10-01 Bu iki seriyide unutmayın arkadaşlar bakın yakında yayınlanmaya başlayacaklar .___. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 İlk Başta Resmi Gördüm Hentai Sandım. ;D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 İlk Başta Resmi Gördüm Hentai Sandım. ;DOnu da buluruz xD Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 İlk Başta Resmi Gördüm Hentai Sandım. ;DHahahaha gecenin 11'inde kahkaha attım millet uyanmamıştır inşallah :D :D :D ::::::(Takıntı oldu bu sana ya :)Şu 6 kız 1 erkek konusu iyi oluyor ya bence erkek fazlalık yapıyor bu tür animelerde biz işimiz senle değil çekil sahneden diyesim geliyor :)Güzel animeye benziyor izleyeceklerim sırasına koydum bile paylaşım için teşekkürler. Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest MaRMaReX Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Yalanmı Aga Gösterin Birine Resmi Yazıları Okutmadan Nedicek Bakalım ;D Kızlara Bak :D :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 7, 2011 Share Posted September 7, 2011 Yalanmı Aga Gösterin Birine Resmi Yazıları Okutmadan Nedicek Bakalım ;D Kızlara Bak :D :DHocam hentai bölümündeki filmlerin afişine bir bakarsan eğer adamlar direk olaya dalmış bu afiş ise acaba ecchimi değilmi diye sorduruyor ama karakterler güzel o seni yanıltmış olabilir :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Hocam hentai bölümündeki filmlerin afişine bir bakarsan eğer adamlar direk olaya dalmış bu afiş ise acaba ecchimi değilmi diye sorduruyor ama karakterler güzel o seni yanıltmış olabilir :D Böyle nasıl oldu ;D *Maksat reyting xD* Manga ep 2 4. panelde Yozora'nın *siyah saçlı* yanında oturan kız onun hava arkadaşı hava gitarı gibi :/ Blond Yankee xD http://2.p.s.mfcdn.net/store/manga/8057/01-002.0/compressed/b21.jpg Konu kısaca bu ^^ Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Böyle nasıl oldu ;D *Maksat reyting xD* Manga ep 2 4. panelde Yozora'nın *siyah saçlı* yanında oturan kız onun hava arkadaşı hava gitarı gibi :/ Blond Yankee xD http://2.p.s.mfcdn.net/store/manga/8057/01-002.0/compressed/b21.jpg Konu kısaca bu ^^ Bu mangalar bu animenin mi harbi komik bişeymiş :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest ShadowWolf Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 Benim paylaşımım sonuçta güzel olacak tabi *hehehe* 56th, it has 2,064,986 monthly views. Buradan okuya bilirsin istersen ^^ > http://www.mangafox.com/manga/boku_wa_tomodachi_ga_sukunai/ Bu en sevdiğim bölüm 4 sayfa pass ;D Bu sayfaya dakikalarca güldüğümü hatırlarım sonraki gün matematik sınavında gülmüştüm hoca sorulara güldüm sanmıştı ah eski günler ah Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
lunarhuman 6 Posted September 8, 2011 Share Posted September 8, 2011 En son sayfanın en üst bölümünde amma sövmüş ha :D O sınavdan kaç aldın bizim hocalar öyle şeyler olunca haberimiz olmadan(olmadığını zannederek) notumuzu düşürüyor :D :'( Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts