Jump to content

Little Busters! [VN] Türkçe Çeviri Projesi


Ecciel

Önerilen İletiler

syljh.jpg

Merhaba VN sever arkadaşlarım. ^_^ Ben Little Busters! Türkçe Çeviri projesinin başlatıcısı Berkay Koç. Size şu an çeviri sürecini yaklaşık %15 olduğunu ve Little Busters!'ın deneme sürümünü çıkardığımı bildirmek isterim.
Deneme Sürümü'nü indirmek, veya proje hakkında detaylı bilgi edinmek için http://littlebusterstr.blogspot.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...

Visual Novel dediğimiz, anime versiyonunun yaklaşık 20 katı kadar büyüğü olan ve karmakarışık bir yapıya sahip olan oyunları çevirebilmek için gerçekten yürek gerekli, bir Visual Novel'i türkçeleştirip ülkemizin bu kültürü keşfetmesine yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim, ben genellikle ingilizce takip ederim ama anlayamayan arkadaşlarımız da elbet ki olacaktır. Başarılar diliyorum o sayısız route ile başbaşa kalmak zor olsa gerek.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Rica ederim :) Hedefim tüm Key VN'lerini çevirmek. Little Busters! ilk ve en çok sevdiğim Key VN'i olduğu için ilk ondan başladım. Çeviri bittikten hemen sonra planeterian'ı çevirmeyi düşünüyorum. Ne de olsa diğer Key VN'lerine kıyasla daha kısa ve kinetik novel olduğu için sadece tek bir dosya içeriyor :) Daha sonra, Sekai Project Clannad'ı çevirip yayınladığında Clannad'ı da çevirebilirim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Büyük bir Key hayranı olarak, Clannad'ı neredeyse 4-5 defa izleyip Visual Novel'ini oynayan benim için en gözde 3 serimden birisidir Clannad. Gerçekten muhteşem bir kurgu arkasına gizli dramasıyla kalpleri fethetmiştir Clannad. 31PV5M.gif Ayrıca diğer serilerini de unutmamak gerekir, Kanon, Angel Beats, Air ve Little Busters! serileri de elbette çok iyidir, (Benim en sevdiğimden en sevmediğime göre sıraladım) ve hepsini keyifle izlemiştim. Key serilerine el atmanız  çok iyi bir şey, zamanım olduğunda indirip oyununuzu oynayacağımdan emin olabilirsiniz. ZAJqyV.gif Şu anki çeviri durumu nedir peki? 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Çeviri durumu yaklaşık %15 civarı. Çeviri durumunun asıl belgesini bilgisayarımda tutuyorum, Google Docs'taki çeviri durumu belgesinin uzun zamandır güncellemediğim için daha düşük görünüyor olabilir :P Şu an sınavlarım, ve diğer çeviri görevlerim olduğu için (Little Busters! EX animesinin çevirisini bitirmek (geciktirmemin sebebi, Refrain-Subs'ın İngilizce çevirisini beklemem... hala :P ), ve Türkçe-Oyun'daki Dragon Age 2 projesinde çalışmam gibi) çeviri biraz yavaş ilerliyor. Ama kendimi zorlarsam, yamayı Yaz 2015'e kadar çıkarabilirim sanırım (en olmadı, Sonbahar 2015). :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.