Jump to content

Ore Monogatari!! Animeye Uyarlanıyor


Skadi

Önerilen İletiler

Shoujo Manga Ore Monogatari!! Animeye Uyarlanıyor

 

ore-monogatari-animeye-uyarlaniyor.jpg

Hikayesi Kawahara Kazune’ye (Koukou Debut) çizimi ise Aruko’ya ait Ore Monogatari!! isimli shoujo manganın animesine yeşil ışık yakıldı.

Romantik-komedi türündeki manga, koca cüsseli ama bir o kadar koca yürekli lise öğrencisi Takeo Gouda’nın hikayesini anlatmaktadır. Ne yazık ki hiçbir kız Takeo’nun yüzüne bakmaz. Kızlar daha çok onun en yakın arkadaşı yakışıklı mı yakışıklı Sunakawa Makoto ile ilgilenmektedir. Öyle ki kimseye kolay kolay boyun eğmeyen Takeo bu durumdan ötürü kaderine boyun eğmiştir. Ancak bir gün kendisine sarkıntılık edilen Yamato adındaki bir kızı bir sapığın elinden kurtarır. Acaba kaderine boyun eğen Takeo’nun aşk hayatı değişecek midir?

ore-monogatari-animeye-uyarlaniyor.jpg

Hikâyesi hâlâ devam eden Ore Monogatari!!’nin son dönemin popüler shoujo mangalarından biri haline geldiğini söyleyebiliriz. Zira seri geçtiğimiz sene 37. Kodansha Manga Ödüllerinde En İyi Shoujo Manga Ödülü’ne layık görüldü. Yine Kono Manga ga Sugoi!’nin 2013 nüshasında yaklaşık 400’den fazla profesyonelin katıldığı bir ankette bayan okuyucular tarafından en iyi 15. seri olarak seçildi.

ore-monogatari-animeye-uyarlaniyor.jpg

Serinin ayrıca mangakaların ortak birer projesi olan Bessatsu Margaret dergisinin 50. yılına özel Ao Haru Ride serisinden karakterlerin yer aldığı Ore Ride!! isimli bir one-shotı ve yine Nisekoi serisinden karakterlerin yer aldığı Ore Koi adında 2 bölümlük kısa bir mangası yayımlanmıştır.

 

Alinti:http://www.animefantastica.com/ore-monogatari-animeye-uyarlaniyor

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Gülmekten kırılabileceginiz bir seri. Güzel şirin bir romantizmi var, kız karakteri öteki shoujo serilerdeki kızlar gibi degil, önceden eklemek de gerek :D 

 

Kesinlikle herkesin izlemesi gereken bir anime olacak. Seveceksiniz, şimdiden söyleyeyim :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.