Jump to content

K Anime Projesi’nin 2. Sezonu


Berker51

Önerilen İletiler

K Anime Projesi’nin 2. Sezonu İle Devam Edeceği Duyuruldu

 

Geçtiğimiz ay, K Anime Projesi’ne ait resmi Twitter hesabından, animenin 2015 yılında devam edeceği duyurulmuş ancak devamın hangi formatta olacağı (film, OVA, vs.) belirtilmemişti. Bu da devam haberiyle sevinen hayranların kafasında soru işaretlerine sebep olmuştu. Şimdiyse K Anime Projesi’nin yapım ve müzik ekibinin bir parçası olan Starchild, resmi Twitter hesabı Starchild International üzerinden K’in yeni bir sezonla devam edeceğini duyurdu.

 

k-project-second-season.jpg

 

Shingo Suzuki, yönetmen ve karakter tasarımcısı olarak geri dönerken; animenin yapımını yeniden GoRA ve GoHands üstlenecek. Daisuke Namikawa Yashiro Isana rolüyle, Daisuke Ono Kuroh Yatogami rolüyle ve Mikako Komatsu Neko rolüyle yeniden bu projede görev alacak seiyuular arasında.

Ayrıca K: Missing Kings filmini farklı karakterlerin bakış açısından işleyecek olan ve Yui Kuroe elinden çıkacak devam mangası K – Countdown ise Kodansha’nın ARIA dergisinin şubat sayısında yayımlanmaya başlayacak.

Yeni anime projesinin film yerine 2. sezon olmasına siz de sevindiniz mi?

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

:excl: Yorum ilk sezon hakkında spoiler içerir  :excl: 

 

İlk sezonda olanlardan sonra neler olacak merak ediyorum açıkçası...Oldukça soru bıraktığından 2. sezonun çıkacak olması güzel bir haber ama o soruların yanında mangakanın yaptığı bir şey var ki off off :depressed2-onion-head-emoticon:

  Anlarım animen akılda kalsın falan diye bir karakteri öldürürsün de niye animedeki en COOL karakteri öldürürsün ki  :bsod-onion-head-emoticon: Mikotoğoğ  :depressed1-onion-head-emoticon: Vede niye öyle bir ölüm tarzı yapıyorsun kiğğ  :desperate2-onion-head-emoticon:

 Bunlar bir yana bilgi harika teşekkürler  :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İyi başlamıştı, konusu gayet iyiydi ve çok sağlam bazı karakterleri vardı. Sadece ilk sezondan en az 2 veya 3 sezon çıkardı bence, biraz sıkışık olmuş. Mavi kral karakteri biraz daha katı kurallı ve zalim olsaydı keşke. İlk sezon fena değildi çok para harcanmış diye duymuştum.  Özellikle ilk bölümleri çok ilgi çekici başladı umarım ikinci sezon çok daha iyi olur.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.