Jump to content

Koe no Katachi Mangası Anime Oluyor


Evallark

Önerilen İletiler

7914daf8daaf05927cd1deb7c72292d114162336

 

Yoshitoki Ouima'nın Koe no Katachi adlı mangasının anime adaptasyonu çıkacağı, serinin final kapağında duyuruldu. 2011'de tek bölümlük çıkışından sonra geçen Ağustos'da, Kodansha Haftalık Shounen Dergisinde serileştirildi. Seri, animeleştirme aşamaları planlanırken, Japonya'da Çarşamba günü final verecek. 

 

Hikaye tanıtımı:
Asla tanışmamış olmayı dilerdim. Bir kez daha karşılaşabilmeyi dilerdim. İşitebilen Shoya Ishida ve işitemeyen nakil öğrenci, Shoko Nishimiya. Bir kader günü, ikisi tanışır ve Shoya, Shoko'ya zorbalık yapmada sınıfa öncülük eder. Ama çok geçmeden sınıf hedefini Shoko'dan Shoya'ya çevirir. Yıllar sonra Shoya, Shoko'yu şiddetle tekrar görmesi gerektiğini hisseder.
 
Ouima mangaya 2011 yılında Kodansha'nın Bessatsu Shounen Dergisinde one-shot olarak başlamıştı ve daha sonra, geçtiğimiz Ağustos'da hikaye Shounen Dergisinde ana seriye dönüştürüldü. Kodansha 4 cildi çıkartı ve Kodansha USA Temmuz ayında Kuzey Amerika'da izin aldığını duyurdu. Crunchyroll mangayı Japonya'da Kodansha'nın yayınlaması için yayın izni çıkartmıştı.  

 

Kaynak: Animenewsnetwork & Crunchyroll

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Okumaya başladıktan iki gün sonra final bölümü yayınlanmıştı o gün yetişip bitirmiştim kısa bir manga zaten.
Okuduklarım arasından en ilginç hikayelerden biriydi.Adı üzerinde psikolojik bir tür çok fazla elle tutulur bir şeyler söyleyemeyeceğim olaylar hakkında.
Ama kesinlikle farklı bir bakış açısı ve karakterlerden oluşuyordu meraklılarına tavsiye ederim.
Animeye dönüştürülmesi gereken bir manga olduğunu düşünmüyorum açıkçası çünkü ne kadar boşluklar doldurulursa o kadar etkisini kaybedecek muhtemelen.
Yine de başarılı bir proje olursa zevkle izlerim, beklemedeyim bakalım :)

 

 

ßu animenin Konusu ne olucak Romantizim içeriyormu ?

Afişteki karakterler arasında duygusal bir ilişki var tabiiki ama klasik shoujo tarzı romantizm merkezli değil diyebilirim sanırım  :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Abi böyle bi boktan seri olamaz ya yeminle rezalet ya nasıl birbirlerine açılamazlar o kadar güzel giden bir olay örgüsünde böyle boktan bir son yeminle sırf sonundaki rezalet için ağlıyasım geldi lütfen animesinde bari adam gibi bir sonla bitirsinler sadece tek bunu diliyorum insanı mutlu eden şeyleri niye çirkinleştiriyorlar içimde bir boşluktan ziyade kin ve nefret birikti yada hiç çevrilmesin animeye daha iyi ordada aynı sonu yaparlar zaten çevrilsede büyük ihtimal izlemem sadece son bölümünü izlerim oda sonunu değiştirip değiştirmiyeceklerinden rezalet tam bir rezalet ahhh uykuya dalmak isityorum sonsuz bir uykuya ve orda hayallerimdeki gibi yaşamak istiyorum bu ne böyle güzel bir konuya 2 saatte çizilip bitirlmiş baştan savrulmuş iğrenç ve pislik bir son...

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Uzun zamandır takip ettigim bir mangaydı her bölümünü keyifle okudugumu hatırlıyorum.

 

Bazı arkadaşlar sonunu beğenmemiş, zaten bu tür animeler hep bu tarzda bitmiyor mu ki? 

Bence böyle bir konusu olan mangaya böyle bir sondan başka son yakışmazdı. 

 

Animesini merakla bekliyorum, fakat mangası kadar insanı etkileyebilecek mi bi fikrim yok, sanırım o eksiği de -eğer güzel olursa- müzikleri kapatabilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.