Jump to content

Shokugeki no Soma’nın İlk Anime Videosu


FuneraireS

Önerilen İletiler

Shokugeki no Soma’nın İlk Anime Videosu Paylaşıldı
 
Daha önce
yapım kadrosu ile ilgili bilgilerin paylaşıldığı ve baş rolü kimin seslendireceğinin duyurulduğu Shokugeki no Soma ile ilgili haberler sıklıkla güncelleniyor. Seiyuu kadrosuna yeni isimlerin eklenmesinin üzerinden çok geçmemişti ki animenin daha önce mangadan görüntülerin yer aldığı tanıtımından farklı olarak ‘animeleştirilmiş’ ilk tanıtım videosu da animenin resmi web sayfasında paylaşıldı.
shokugeki-no-soma.jpg
Öncelikle seiyuu kadrosuna yeni eklenen isimlerden bahsedersek; Erina Nakiri isimli karakter Risa Taneda tarafından seslendirilecek. Bu karakter daha önce Shueisha’nın
Vomic (Voice + Comic) isimli sitesinde Mai Nakahara tarafından seslendirilmişti. Ek olarak; Megumi Tadokoro isimli karakter Minami Takahashi, Ikumi Mito isimli karakterse Shizuka Ishigami tarafından seslendirilecek. Baş rolümüz Soma Yukihira’nın Yoshitsugu Matsuoka tarafından seslendirileceğini ve animenin 2015 yılı içerisinde herhangi bir tarihte yayımlanacağını hatırlattıktan sonra yemek temalı ecchi manga Shokugeki no Soma’nın anime adaptasyonunun ‘animeleştirilmiş’ ilk tanıtım videosuna geçelim.


Bu da daha önce Shonen Jump’ın resmi Youtube kanalında paylaşılmış, mangadan görüntüler içeren ilk tanıtım videosu.

 

 

Alıntı: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.