Jump to content

Kishimoto Gelecek Projeleri Hakkında Konuştu


Berker51

Önerilen İletiler

Masashi Kishimoto Gelecek Projeleri Hakkında Konuştu

naruto.jpg

 

Naruto’nun 15 yıldır süren hikayesini 700 bölümün ardından noktalayan Masashi Kishimoto, fenomen serisinin bitişi ve bu bitiş ardından hissettiklerine değindiği röportajından sonra Kadokawa’ya ait Entermix dergisinde de gelecek projeleri üzerine konuştu.

Röportajda geri sayımı yapılan mini serisinden bahseden Kishimoto, manganın yayımlanmaya Shueisha’nın Weekly Shonen Jump dergisinde önümüzdeki bahara başlayacağını dile getirirken; Entermix ise bahar ayı yerine nisan ayına vurgu yaptı. Kishimoto bunların yanında daha önümüzdeki yaza kadar Naruto başlığı altında yapacağı şeyler olduğunu ve Naruto dışındaki bir sonraki muhtemel projesine en erken o tarihten sonra başlayabileceğini söyledi. Daha ortaya koyacağı pek çok fikri olduğunu ifade eden mangaka, hayranlarından takipte kalmalarını istedi ancak 40 yaşına yaklaştığından haftalık manga çıkarmanın zorlu bir iş olacağını ve bir sonraki eserinin haftalık olmaması ihtimaline karşı aflarına sığındığını şaka yollu belirtti. Kishimoto, 10 seneden fazla süredir evli olmasına rağmen bu süre zarfında kafasını mangasından kaldırmadığını; artık ailesine zaman ayırmak istediğini de sözlerine ekledi.

 

masashi-kishimoto.jpg

 

Entermix dergisinde yer alan röportajda 2015 yazında Tokya’da başlayacak sonra da Osaka’ya geçecek Naruto sergisine yönelik bilgiler de yer aldı. Buna göre sergi Masashi Kishimoto’nun duvarı zemin olarak kullandığı dev bir çizimine ev sahipliği yapacak.

Röportaja bakıldığında görülüyor ki Kishimoto’nun bundan sonra tam olarak ne yapacağı hala belli değil. Ömrünün ne kadar süreceği belli olmayan spin-off ve Naruto’nun olmadığı yeni bir projeyle buluşmak için beklerken veda ettiğimiz Naruto’yu en yakın zamanda The Last: Naruto the Movie’de göreceğiz gibi duruyor.

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.