Jump to content

Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Gelir?


Berker51

Önerilen İletiler

Merakla Beklenen Shingeki no Kyojin 2. Sezon Ne Zaman Gelir?

 

TV serisinden derleme olan ilk Shingeki no Kyojin anime filmi Shingeki no Kyojin Zenpen ~Guren no Yumiya~ (Attack on Titan Part I: Crimson Bow and Arrow) için biraz önce Japonya’da 19 sinemada özel bir gösterim gerçekleşti. Şu an ise gösterimden çıkanların Twitter başta olmak üzere sosyal medyada söylediği tek bir şey görünüyor: Shingeki no Kyojin 2. sezon 2016’da geliyor! Ağustos ayında Shingeki no Kyojin 2. sezon ile ilgili olarak yapım öncesi aşamada olduğunu duyuran yapımcılar tarafından henüz ayrıca resmi bir açıklama gelmedi ancak haber Japon sitelerinde yer almaya başladı bile. Özel gösterim için özel bir duyuru yapılmış gibi görünüyor. Yine de ne olur ne olmaz, daha kesin konuşabilmek için resmi kanallarda yapılacak olan duyuruyu beklemekte yarar var.

shingeki-no-kyojin-sezon-2-2016.jpg

 

Shingeki no Kyojin 2. sezonda serinin finalini görebilmemiz için animenin biraz daha geç gelmesi gerekmekte gibi. Eğer durum buysa Hajime Isayama’nın önceki açıklamalarına göre manga o zamanlar büyük ihtimalle henüz sonlanmamış olacak. Acaba 2. sezon sonlandıktan bir süre sonra da serinin finali için 3. sezon düşünülüyor olabilir mi?

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2.sezonun gelmesi gerçekten çok uzadı.25.bölüm gösteriminden sonra nerdeyse 2 yıl geçti sanırım yanlışım varsa düzeltin.yıl oldu bir ay sonra 2015.bari biraz fazla ovalar koyunda bari aklımızdan silinmesin bu anime yoksa 2. sezon çıkıncaya kadar unutacağız bunu.

 

 

( shingeki no kyoji animesinin ilk 25 bölüm hakkında aklınıza takılan her soruya bir cevap bulabileceğiniz kendi teorilerimden oluşan çalışmalarım vardır.ilgilenler buyursun. http://forum.turkani...inde-cevapları/  . buda mitolojik bir kurgu hikayesi. http://forum.turkani...geki-no-kyojin/  )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.