Jump to content

İnsanlaştırılmış Ülkelerin Animesi Hetalia'ya Yeni Sezon Geliyor


Evallark

Önerilen İletiler

hetalia.jpg


 


Gentosha'nın aylık Comic Birz dergisi Cumartesi günü Hetalia: The World Twinkle'ın prodüksüyonuna yeşil ışık yakıldığı duyuruldu. Dergi "Hetalia'nın hevesle beklenen yeni serisi piyasaya sürülüyor!!" şeklinde ilan etti. Aylık Comic Birz gelecek sayılarda daha çok bilgi ortaya çıkarmaya başlayacak. 


 


Hetalia: The World Twinkle Hidekaz Himaruya'nın Hetalia mangasından esinlenilerek yapılan animenin 6. sezonu olacak (Axis Powers 2 + World Series 2 + The Beautiful World 1)  Manga örnek dünyanın her yerinden ülke ve bölgelerin karakteristik özelliklerini alıyor ve bazılarını (çoğunu) bishounen olacak şekilde insanlaştırıyor.


 


Önceki sezon, Hetalia: The Beautiful World, Japonya'da Ocak 2013'de yayınlanmıştı. Funimation bütün önceki sezonları ve Hetalia Axis Powes: Paint it, White! filmini Kuzey Amerika'da yayınlamıştı.


 


Tokyopop ilk iki manga sayısının basımını yapmış ama 2011'de Kuzey Amerika basım işletmelerinde basımı durdurulmuştu. Right Stuff 2012'de Japon basımcı Gentosha Comics'le Tokyopop'un anlaştığını duyurarak manga çıkarıldı ve böylelikle en kısa zamanda 6 sayı yayınlandı.


 


Kaynak: Animenewsnetwork


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

İzleyen biri Türkiye'nin ne sıklıkla çıktığını söyleyebilir mi? Bir de başka serileri de var galiba. Hangi sırayla izlenmesi gerekiyor biri yazsa  :rolleyes:

Sırayla: Hetalia Axis Powers (2 sezondan oluşuyor toplam 52 bölüm.) , Hetalia World Series (Gene 2 sezondan oluşuyor toplam 48 bölüm), Hetalia The Beautiful World (20 bölüm)

6. sezon da Hetalia World Twinkle olacak işte. 

Daha bende malesef her bölümünü izlemedim, malum toplamda 120 bölüm yapıyor. Bölümler kısa ama arada sevdigim karakterlerin ağırlıkta oldugu bölümleri ve daha çok World Series'i izledim. Türkiye sanırsam Axis powers'da yok, World Series'de ortaya çıkıyor. Ana karakter olmadıgı için pek ortalıkta gözükmüyor malesef. :/

 

Umarım yardımcı olabilmişimdir :D 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.