TAÇE Yetkilisi KuramaUN 1648 Posted November 28, 2014 TAÇE Yetkilisi Share Posted November 28, 2014 Anime Adı : Juuza Engi: Engetsu Sangokuden - Gaiden Youzhou Genya Anime Türü : Tarihi, Romantik, Fantastik, Josei, OVA Bölüm Sayısı : 01 / 01 Yapım Yılı : 2014 Çevirmen : Sinsine Düzenleme : Sinsine Özet; Juuza. Bu isim, 13. Burç olan kedi kavmine verilmişti. Adi ve hor görülenler olarak bilinen ırk, insan gözlerinden uzakta bir yerde yaşıyorlardı. Ancak sonunda Han Hanedanı onlara yakınlaştı. Sarı Yakalı'ların yükselişi, Üç Krallık topraklarını hengâmeye sürükledi. Ordular birleşince, Kan'u isimli genç bir Juuza kız ve köyü, Sousou ve onun cezai birliğinin kendi yollarıyla köyle baskı yapmasından dolayı barış dolu yaşamlarından alıkonulmaya zorlandı. Klasör Linki This is the hidden content, please Sign In or Sign Up TAÇE Discord Sunucusu Evallark, Nones, JunEzSe KJ and 2 others 5 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Suzu 32 Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Bunun çevrilmesini çok isterim gerçekten :)Chouun ilk gördüğümde dikkatimi çekmişti.Burda bulunması gerekir... Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
nightguinea 9 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 woow super bsey ama nye ova yaa :D bunun serısı ykmu bana serısını getırın ndkdsnjsdncjdsn:d bıran once cevrılır umarım :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
ecrindidar 0 Posted July 5, 2015 Share Posted July 5, 2015 Hayırrr bölüm sayısı çok olsun admin Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
JunEzSe KJ 123 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Neden çevrilmiyor? :confused-onion-head-emoticon: Gerçekten çevrilmesini isterdim. :D :D :D Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2608 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Juuza Engi: Engetsu Sangokuden - Gaiden Youzhou Genya OVA eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan bendenize teşekkür ederim :p İyi seyirler... RinOsawa(Asu), JunEzSe KJ and vgrkaya 3 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
RinOsawa(Asu) 182 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Juuza Engi: Engetsu Sangokuden - Gaiden Youzhou Genya OVA eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan bendenize teşekkür ederim :P İyi seyirler...Emeği Geçenlere Teşekkürler... JunEzSe KJ and Sinsine 2 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
vgrkaya 249 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Juuza Engi: Engetsu Sangokuden - Gaiden Youzhou Genya OVA eklendi. Seri tamamlanmıştır. Çeviriyi yapan bendenize teşekkür ederim :P İyi seyirler...Sineeee yine şeker kız kostümün üzerinde galiba :D ellerine sağlık Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Nones 2487 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Bugün o kadar yorgunluğun üzerine böyle bir ova o kadar iyi geldi ki anlatamam. Lakin tadı resmen damağımda kaldı. Böylesi ovaları, serileri, movieleri toplayıp Türk anime izleyicilerine kazandırmak lazım. Resmen gaza geldim. Emeğine sağlık canım benim harika bir iş olmuş. Açılış ve kapanış parçaları ayrı bir güzeldi söylemeden geçemeyeceğim Sinsine 1 Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinsine 2608 Posted February 14, 2016 Share Posted February 14, 2016 Bugün o kadar yorgunluğun üzerine böyle bir ova o kadar iyi geldi ki anlatamam. Lakin tadı resmen damağımda kaldı. Böylesi ovaları, serileri, movieleri toplayıp Türk anime izleyicilerine kazandırmak lazım. Resmen gaza geldim. Emeğine sağlık canım benim harika bir iş olmuş. Açılış ve kapanış parçaları ayrı bir güzeldi söylemeden geçemeyeceğimOvalar, movie'ler için pek altyazı bulamasak da bulduğumuz kadarıyla ucundan kıyısından tutuyoruz işte :) Bu da otome game'den mangaya, mangadan da minik bir ovaya uyarlanmış bir seri. Manga bölümleri çok fazla olmasa da otome game versiyonundaki hikaye bildiğim kadarıyla oldukça uzun. Keşke oyundan direkt animeye uyarlansa da biz de keyifle izlesek :) Quote Link to post Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts