Jump to content

Aldnoah.Zero 2. Sezonundan Çok Şaşırtacak Bir Görsel


Berker51

Önerilen İletiler

Aldnoah.Zero 2. Sezonundan Çok Şaşırtacak Bir Görsel Paylaşıldı

 

UYARI: Bu yazıda yer alan içerikler, Aldnoah.Zero serisinin ilk sezonunu izlemeyenler için spoiler niteliği taşımaktadır.

 

 

aldnoah-zero.jpg

 

Güçlü kadrosu, sağlam olay örgüsü ve bunu takiben ortaya koyduğu ses getiren finaliyle Aldnoah.Zero, haberi duyulduğundan beri ikinci sezonunun iple çekildiği seriler arasında yerini almıştı. 11 Ocak ayında yayımlanmaya başlayacak yeni sezonuna fazla kalmamışken; Aldnoah. Zero 2’de izleyicileri nelerin beklediğine dair kafalarda fikir oluşturabilecek görseller de bir bir paylaşıldı.

12 bölümlük ilk sezonun ana karakterler Inoha ve Asseylum’un takipçileri şok eden ve fazla aktif olmasa da bir başka ana karakter Slaine’i farklı bir konuma taşıyan trajik ölümüyle (en azından izleyiciye öldüklerinin düşündürülmesiyle) sonlanması, izleyicileri ikinci sezonun içeriği konusunda düşünmeye sevk etmiş; yeni görsellerin yayımlanmasının ardından Asseylum’un hayatta kaldığının ortaya çıkması ise “Acaba Inaho da yaşıyor mu?” sorusunu beraberinde getirmişti.

 

http://www.youtube.com/watch?v=fc8LYlX0Pc4

 

Üstte yer alan ve Eir Aoi’den gelecek Genesis isimli kapanış parçasını da duyabileceğiniz yakın zamanda yayımlanmış ikinci sezon tanıtım videosu bu soruya cevap vermezken Tokyo, Shinjuku İstasyonu’nda önümüzdeki üç gün boyunca sergilenecek yeni bir poster Aldnoah.Zero severleri oldukça şaşırtacağa benziyor. Çünkü aşağıda göreceğiniz serinin yeni görseline ait bu poster, Slaine tarafından kafasından vurulan Inaho’ya benzerliği ile dikkat çeken bir kişinin arkadan görüntüsünü içeriyor.

aldnoah-zro.jpg

 

Bu kişi Inaho mu? Inaho ise nasıl hayatta kaldı?  Eğer izleyiciler nasıl şaşırtılır diye sorarsanız Aldnoah.Zero serisi -daha doğrusu serinin bu huyuyla meşhur senaristi Gen Urobuchi- bu sorunun cevabını gayet iyi biliyor gibi.

Yeni sezonun pek çok soruyu yanıtlaması ve etkileyici bir dönüş yapması dileği ile…

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.