Jump to content

Ne yapardınız?


Leath

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Ne yaparım, ne yaparım, ne yaparımmmmmm :D  

 

A- Kağıt kalem alır aynı notu yazar, el yazımı karşılaştırırım, bu notu kendi kendime bırakmış olabilirim  :ph34r: yazı aynı ise telaş yapmam antika masa nereden baksan iyi bir ederi vardır buda para sıkıntısı çekmediğim anlamına gelir  :o Zenginim beeee  :D Madem kendimi uyarıyorum o zaman hatırlamaya çalışmam zaten zamanla çıkar ortaya der öyle takılırım  :rolleyes: 2. olasılık yazı bana ait çıkmadı eeee ne olacak şimdi  :blink: azcık kafamı dinler derinlerde bir yerlerde izler ararım olmadı evi dolaşır çevreyi araştırırım falan filan  -_- Sonuçta bir şekilde hafızamı kaybetmişim varlığımı değil, bir yerlerde mutlaka iz bırakmışımdır boru değil hafızam silinecek kadar önemli bir şey oldu ayrıca antika bir masa var önemliyim ben  B) Yada herşey bir oyun ilaç verdiler bir süreliğine hafızamı sildiler oyunu nasıl oynacağıma bakıyorlar aslında önemli biri değil sadece kobayım erafımı bu şekilde kurgulayarak insan psikolojisinin neler yapabileceğini öğrenmek istiyorlar  :mellow:

 

B1- Neden ortaçağ  :blink: Neden gelecekteki bir zaman değil  <_< ayrıca bizim geçmişimiz ise şövalye ne ayak  <_< hadi geçmiş değil paralel bir evren olsun ona da karşıyım neden daha enteresan biri karşımda belirmez pehhh  <_< Bunları geçer soruya gelirsek; elimdeki yaranın nasıl olduğuna bakarım yara olduğunu var sayıyorum çimenler bildiğim çimen değil diken olabilir mesela :ph34r: kesik mi delik mi düz mü vs.vs sonra elini bana uzatan kişi var, tanımadığın insana neden el uzatırsın ben olsam kafamı çevirir yoluma devam ederim eee o zaman ben tanıdık birimiyim  :blink:  tanıdıksam nereden tanışıyoruz aklımda deli sorular ile onu soru yağmuruna tutardım o da elini uzatığına pişman olurdu  :P

 

B2- Bir önceki maddenin başı ile aynı satırları yazdığımı varsayın sonra kılıcın parlaması için ışık kaynağı olması lazım, hava karanlık dedin nasıl kılıç parlıyor  :blink: karşı dağdaki kamp ateşinin ışığımı vuruyor  <_< tanımadığım biri demek ki oda beni tanımıyor tanımadığın insana el uzatmak gibi bir şey yapmayacağın bir durumda birde kılıç çekmek  :blink: bende kırk yıllık savaşçı gibi savunma yapıyorum  B) yaptığım o tek hareketle karşımdaki niyetinden vaz geçiyor ve öylece kala kalıyor çok havalıyım  B)  Madem savaşçıyım daha ne kadar dikeleceğiz diyerek gel bakim sen şöyle diye onu karşıma oturtur yine zincirini koparmış gibi beynimden akın eden sorular ile onu doğduğuna pişman ederdim  :D

 

 

Ve B3 hiçbiri aman hayat boş yaşamaya koş diye tüm bilinmezliklere sırtımı dönüp ohhhh dert yok tasa yok yeni bir yaşam diye alemlere akardım  :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

A: Sakinliğimi korurum daha sonra günlüğümü okurum eğer günlüğümdede bu konu hakkında bilgi sahibi değilsem sürekli takıldığım arkadaşlarıma hatırlamadığım zamanı sorarım birliktemiydik v.s. en son çare banka hesabımda ne kadar para varsa çeker bulunduğum mevkiden uzak bir yere gidip olayın üstünden zaman geçiririm ve tekrardan konuyu araştırırım.

 

B1: Oww hemen bulunduğum çağı ve tarihi sorarım, filmler sağ olsun durumu olabildiğince çaktırmamaya çalışırım ne bileyim istanbulun işlek yerlerinden hemen bir kaç dönüm arazi kapatırım kendime, bu işin şakası tabi insanlara çağ atlarım hemen be öğrenci yetiştiririm insanları bilgilendiririm önceden yapılan yanlışları yaptırmamaya çalışırım v.s. :D

 

B2. Kaçamaması için önce bacaklarının sinirlerini keserim tabi öldürmem sonra bunu neden yaptığı sorarım geçerli bir nedeni yoksa öldürürüm ne yapıcam beni öldürmeye çalışanı yaşatıcak değilim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1-) başımın ağrısının Geçmesini Beklerim. Daha sorna O mekanı Dolaşırken bana ne olduğunu kestirmeye çalışırım...

 

2-) Elini uzatana (kız) Sende Kimsin ve benim burada ne işim var ? Diye sorarım. ( erkek olsa sen kimsin lan derdim :D )

 

3-) Kılıcı bırakır geri çekilirim. Sol elimle kanayan yere bastırmaya çalışır bir yandan da kıza Kim olduğunu ve amacını sorarım. Şaşkınlığımı mümkün olduğunca gizlerim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1- Başımın ağrıması hafifleyene kadar beklemek en mantıklısı olur. Hafifleyince yerimde doğrulur ve evi kolaçan etmeye başlarım. Çıkış yolu bulduğumda evden çıkarım ve yeni bir hayat yazarım.

 

2- Gökyüzünde masmavi bir görüntü varsa acıyı takmadan uzanırım. Kız/Erkek gelince yardımını kabul ederim ve buranın neresi olduğunu sorarım. Sonra Onu (Kız/Erkek) Takip ederim onunla yaşarım.

 

3- Kılıcı kendime doğru çekerim. Kız diyeyim , Kızın elinden düşerse kılıcı alır ve ona doğru doğrulturum ve kim olduğunu sorarım. Elim için yapacak bir şey yok acımasına katlanacağız artık ^^

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

1- Kağıdı cebime koyar, mekandan olabildiğince çabuk çıkmaya çalışırım. Önceliğim güvenli bir yere gitmek.

 

2- Adamın kılıcının kınında olup olmadığına baktıktan sonra elini tutarak kalkarım, araya biraz mesafe koyarak bilgi edinmeye çalışırım.

 

3- Karın bölgesine tekme attıktan sonra kılıcı kabzasından kavrayarak elinden almaya çalışırım, başaramazsam tekmenin ardından hemen koşmaya başlarım. Başarılı olursam kılıcı adama savururum, ölmesi veya ölmemesi önemli değil amaç o durumdan kurtulmak.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

A. Öncelikle kendime gelmeyi beklerim, sonra nerede olduğumu anlamaya çalışırım ve bıraktıkları nottan ötürü endişelenirim. Kim bunlar, amaçları ne diye düşünürüm.

 

B. Tanımadığım biri olduğu için ne yapıp ne yapmayacağı belli olmayacağından kendim ayağa kalkarım veya güvenilir bir tip olduğunu sezersem elini tutarım. Kim olduğunu, bana neden el uzattığını sorarım.

 

C. Şaşkınlığından faydalanarak onu bir şekilde yere düşürür, kılıcı alırım. Neden böyle bir şey yaptığını sorarım, öğrendikten sonra ise onu verdiği cevaba göre öldürürüm. (büyük ihtimal öyle yaparım, çünkü onun baştaki amacı oydu)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.