Jump to content

Naruto Yerine Boruto Movie


Berker51

Önerilen İletiler

UYARI: Bu haber'de yer alan içerikler, Manga Okumayanlar için SPOILER İçermektedir.

 

Naruto’dan Sonra Boruto Anime Filmi Duyuruldu
 

kg7d2fJ-452x357.png

 

Uzun süredir Naruto hayranlarının merakla beklediği The Last: Naruto the Movie sonunda Japonya’da gösterime girdi. Serinin mangakası Masashi Kishimoto ve başlıca seiyuular olmak üzere anime ekibinin öne çıkan isimlerinin katıldığı gösterimde beklenildiği gibi bir sonraki Naruto anime filmi de duyuruldu

.

boruto-anime-filmi.jpg

 

2015 Ağustos’ta Japonya’da gösterime girecek olan yeni Naruto filmi, manganın 700. bölümünde görülen Uzumaki Naruto ve Hyuga Hinata’nın oğlu Boruto (Bolt) Uzumaki’yi başrole taşıyacak ve elbette diğer karakterlerin çocukları da filmde yer alacak. Yeni nesil karakterlerin günlük aile hayatlarını konu alacak mini manga serisi daha önce duyurulmuştu. Yeni anime filminin içeriği temel olarak bundan çok da farklı olmayacak.

 

Henüz birkaç gün önce özel bir röportaj veren Masashi Kishimoto, bu kez Naruto 2015 anime filmi (Boruto anime filmi) ile ilgili olarak, manga sona ermiş olsa da çalışmaya ara vermediğini, Kishimoto hikayeyi çoktan kafasında kurduğunu hatta Boruto için özel dövüş hareketi tasarladığını söyledi, ama yeni filmde başroldeki karakter Boruto ve Sasuke’nin kızı Sarada arasında geçen nasıl bir hikaye yazacağını düşünmekte olduğunu söyledi. Naruto’nun seiyuusu Junko Takeuchi ise yeni filmle ilgili bir fikrinin olmadığını ancak merak ettiğini belirtti.

 

Şimdilik Naruto 2015 anime filmi ya da Boruto anime filmi projesi olarak geçen filmin resmi adı henüz açıklanmadı. Bununla birlikte Naruto filmlerinin distribütörü TOHO’nun boruto-movie.com domainini aldığına dair haberler yayıldı. Ana karakter de Boruto olduğuna göre yeni filmin Naruto yerine Boruto adıyla karşımıza çıkması muhtemel.

 

Naruto serisinin (ya da bundan sonra belki Boruto serisinin) yeni nesli konu alan projelerini merak ediyor musunuz?

 

 

Kaynak: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 21
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

UYARI: Bu haber'de yer alan içerikler, Manga Okumayanlar için SPOILER İçermektedir.   Naruto’dan Sonra Boruto Anime Filmi Duyuruldu     Uzun süredir Naruto hayranlarının merakla beklediği The L

O kadar ismin arasında Boruto'yu hangi beyin nasıl buldu bence önce bir onu açıklasınlar. Takipteyim.  Teşekkürler.

harbiden ya boruto yu forumdan once gordugumde dalga geciyorlar sanmistim -_-

Saçmalık ya bari spinn off u faklı çıkar yani. Bittiyse bitti işte abi neyini zorluyorlar anlamadım. Boruto ne ya .. Ayrıca hayranlarına saygısızlık oluyor bence tamam ben değilim ama takip ediyordum sonuç olarak ve sakız gibi uzatmanın ne anlamı var ki bitirdin işte iyi bir final yaptın daha ne uğraşıyorsun.. Aynı olayları farklı karakterlerin üstünden ilerletmeye..

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.