Jump to content

Dragon Ball Z: Fukkatsu no F’ten Görüntüler


FuneraireS

Önerilen İletiler

Dragon Ball Z: Fukkatsu no F’ten Görüntüler Bir TV Programında Paylaşıldı
 
dragon-ball-z-fukkatsu-no-f.jpg

Frieza’nın geri döndüğünü gösteren ilk görselinin ve isminin paylaşılmasının ardından, 2015’te gösterime girecek olan Dragon Ball Z: Fukkatsu no F’in tanıtım videosundan ilk görüntüler bir Japon TV programında paylaşıldı.


Videoya ait ilk görüntüler bu programda yayımlandıktan sonra filmin resmi web sayfasında da videonun uzatılmış şekli, ikinci tanıtım videosu olarak yayımlandı. Bunun yanında Frieza’nın sesli bir mesajı da web sayfasına eklendi.
  • İkinci Tanıtım Videosu:

Videodan da görüldüğü üzere sadece Frieza değil, Dragon Ball Z: Battle of Gods’tan Beerus ve Whis de geri dönenler arasında. Akira toriyama’nın orijinal karakterleri Sorbet ve Tagoma da videoda yerlerini almış. Özgün konsept, senaryo ve karakter tasarımında Akira Toriyama’nın görev aldığı Tadayoshi Yamamuro (Drogan Ball Z: Battle of Gods) tarafından yönetilen film, 18 Nisan 2015’te Japon sinemalarında gösterime girecek.

  • İlk Tanıtım Videosu:
  •  
  • Önceden bilet alımlarında sahip olunabilecek Toriyama tarafından tasarlanmış özel Goku veya Frieza kulaklık jakı kayışı.

straps-for-advance-ticket-of-dragon-ball
 
Alıntı: AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

aynı düşmanlar hep ya. 400-500 bölüm bunları yenmesini izledik. hAla daa aynı düşmanları ısıtıp getiriyor. ilerlesenize abicim. Gt den ilerle. en son filmde yendiği yok edici kami den ilerle. İlerle!! olmadı 3000-4000 yılında büyük felaket çıksın. goku kami halinde belirip dünyayı kurtarsın. o zamana kadar kami olmuş olsun falan. bir sürü seçenek var. hala ilerlemiyor. gelde küfür etme.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.