Jump to content

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Aralık 2014


Skadi

Önerilen İletiler

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Aralık 2014 Programı

 

Manga bitti, The Last: Naruto the Movie Japonya’da gösterime girdi, hatta sıradaki anime filmi duyuruldu. Naruto ile ilgili bütün bu gelişmeler olurken Naruto Shippuuden anime serisi geçtiğimiz hafta yayımlanan Hyuga kardeşler özel animesinden sonra kaldığı yerden devam ediyor. 2014’ün sonuna kadar geçerli olan Naruto Shippuuden Aralık 2014 programı aşağıdaki şekilde belirlendi. Bölüm isimlerinde ufak bir spoiler olabilir ancak Naruto Shippuuden 390’ı izlediyseniz bir sonraki bölümün özetinde az çok ne olduğunu görmüşsünüzdür.

naruto-shippuuden-391.jpg

 

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Aralık 2014:

11 Aralık: Naruto Shippuuden 391 – Uchiha Madara Diriliyor

18 Aralık: Naruto Shippuuden 392 – Birinin Gerçek Kalbi

25 Aralık: Naruto Shippuuden 393 – Gerçek Bir Son

Bu bölümlerle birlikte Naruto Shippuuden 2014 yılına veda ediyor. 2015’in ilk bölümleriyle birlikte serinin kapanışı değişecek. Yeni kapanış parçası Naruto hayranı Amerikan şarkıcı Diana Garnet’a ait olacak. Yeni kapanışta Diana Garnet’in “Spinning World” adlı parçasını dinleyeceğiz.

https://www.youtube.com/watch?v=m_rKXm3mJTA

Naruto Shippuuden anime serisinin yönetmeni Hayato Date 2014 yılında Anbu Kakashi doldurma sezonu dışında doldurma bölümler yapmayacaklarını söylemişti. Doldurmalar daha çok özel anime olarak karşımıza çıkmıştı. Serinin yönetmeni yakın zamanda ise Naruto Shippuuden’in uzatılacağını ve yeni şeyler ekleyeceklerini söylemişti. 2014 de sona erdiğine göre şimdiden doldurma bölümlere hazır olmakta fayda var. Hatta yeni yıl hediyesi(!) olarak ne kadar süreceği belli olmayan doldurma bölüm bekliyoruz. 1 Ocak’ta yılbaşı nedeniyle bölüm yayımlanmayabilir ve Naruto Shippuuden 394 8 Ocak’ta chunin sınavlarını konu alan bir doldurma bölümle devam edebilir. Elbette bunların kesinliğe kavuşması için Naruto Shippuuden Ocak 2015 bölüm listesinin açıklanmasını bekleyeceğiz. Naruto Shippuuden Ocak 2015 programı netleşince görüşmek üzere.

 

Alinti:http://www.animefantastica.com/naruto-shippuuden-bolum-listesi-aralik-2014

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.