Jump to content

Haikyuu!! 2. Sezon Duyuruldu


Mileydi

Önerilen İletiler

  • Forum Admin

Ne Zaman Geleceği Merak Edilen Haikyuu!! 2. Sezon Duyuruldu


 


2015’in sonuna yaklaştığımız şu günlerde yıl boyunca yayımlanmış serileri şöyle bir gözden geçirirsek senenin en başarılı yapımları arasında Weekly Shonen Jump’ın voleybol temalı popüler mangasından uyarlama anime Haikyuu!!’yu saymazsak olmaz.  İşte bu yüzden takipçiler ilk sezonun, 25 bölümün ardından hikayeyi yarım bırakacak şekilde ekranlara veda etmesine ne kadar çok üzüldüyse; derginin bir sonraki sayısına ait sızan bir görselle müjdelenen yeni sezon haberine de bir o kadar sevineceklerdir diye düşünüyoruz.


 


haikyuu.jpg


 


Weekly Shonen Jump’ta 2012 yılının şubat ayından beri okuyucularla buluşan Haruichi Furudate’ye ait manga, Japonya’da 2014 yılı satış rakamları listesinde başa baş giden One Piece ve Shingeki no Kyojin’in ardından üçüncü sıraya yerleşmişti. Seriye ait Jump Special Anime Festa 2014 yayımlanmış özel bölümde kısa zaman önce yayımlanmıştı.


 


LRkD5fr.png


 


Henüz hakkında herhangi bir detayın paylaşılmadığı yeni sezon ile özledikleri Haikyuu!! karakterlerini görmeyi bekleyenler gün saymaya başlamışken, siz de bu haber ile yeni yıla mutlu gireceklerden misiniz?


 


Alıntı: Animefantastica


 


Seriyi izlemek için ; http://www.turkanime.tv/anime-seri/Haikyuu


 



:bye2-onion-head-emoticon:Sevinçten havalara uçtum desem yeridir  :cheer3-onion-head-emoticon: 


 


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.