Jump to content

Son Geliştirdiğim Paladin Deck "Ultimate Pal"


Shina

Önerilen İletiler

Bir süredir bu deck üzerinde çalışıyorum. Yaklaşık 50 oyun üzerinden %80-%85 civarı bir win rate yakaladım bu deckle. İlgili HS severlere hem faydası dokunur amacıyla, hemde üzerinde konuşup tartışılabilir diye paylaşayım dedim.

 

PYoQ35.png

 

Deck genel olarak mid game'de inanılmaz kuvvetli, kartların combo sayısı çok fazla, her durumda bir formül üretebiliyorsunuz. Aşırı kuvvetli Kontrol decklere yada rush/aggro decklere karşı bile oldukça işlevli.

 

Deck'i geliştirme aşamasında kararsızlığa düştüğüm bir kaç nokta oldu.

 

Mesela Paladin decklerinde "Wild Pyromancer" oldukça meşhur ama ben pek kullanışlı bulmadım. Sadece "Equality" ile kuvvetli combosu var. Kullandığım deckde trap ve fazla spell olmadığından "Wild Pyromancer" kullanmamayı tercih ettim.

 

Daha sonra "Ragnaros" ve "Cairne" arasında cidden kararsız kaldım. Aslında hala kararsız olduğumu söyleyebilirim. "Ragnaros "çok kritik anlarda oyun çevirebiliyor. Yada 1-2 tur yok edilmezse ciddi güzel hasarlar verebiliyor. Öte yandan "Cairne" ise Çok stabil bir kart. Hem manası düşük hemde çok kuvvetli clearlar karşısında bile takaslarda karlı çıkmayı sağlıyor. Belki ikisini birden decke almak mantıklı olabilir ama şuan deck'de herhangi bir kartı çıkarmayı beceremiyorum. Hepsi oldukça işlevli.

 

Bunlar dışında GvG geldiğinde çok ufak bir revizyon yaptım ama henüz çok derinlemesine inceleme fırsatı bulamadım. Mesela "Muster for Battle" gerçekten harika bir kart, decke bir tane ekledim, özellikle "Knife Juggler" ile harika çalışıyor ama "Quarter Master" konusunda emin olamadım. "Muster for Battle" ile inanılmaz kuvvetli bir combosu var ama bunun dışında genelde Paladin ve Shaman'a karşı "Board Clear" oynandığı için "Silverhand Recruit" sayısı her zaman pek iç açıcı olmuyor. Ayrıca 5 manalık bir kart için statları oldukça kötü.

 

Özellikle GvG kartları konusunda tavsiyelere oldukça ilgili olduğumu söyleyebilirim. Yorumlarınız ve eleştrilerinizi ilgiyle okuyacağımdan emin olabilirsiniz. Hem bu deck hemde HS konusunda başka yardımcı olabileceğim bir şey olursada çekinmeden özel mesaj ile bana ulaşabilirsiniz :)

 

Deck ayrıntıları için: http://www.hearthhead.com/deckbuilder#cMmo7zoG7MRm7za17zqx7zbU7zb37zrI7zfV7Mf67ziu7Mhq7MuQ7Mnk7MyJ7Mxq7MxA7Mty7zvG7zvA8M

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

GvG'den beri hiç oynamadım ama güzel bi tempo decke benziyor.

 

Quarter Master bu decke güzel gidebilir. çünkü board controlü pek bırakıcak bi decke benzemiyor, tabii düzgün drawlarla. ama neyin yerine koyabilirsin kısmında kararsızım.

 

ve bence de Cairne yerine Ragnaros bu decke daha iyi. belki deathrattledan faydalanan kartlar olsaydı Cairne veya Sylvanas diyebilirdim ama bu deckte Ragnaros kesinlikle daha iyi.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Baya ayrıntılı ve acıklayıcı yazmıssın ellerine saglıkta pek oynayan cıkarmı bilmiyorum ya keşke ben oynamak bilsem ksadşfasd

 

Forumda oynayan çok var mı bilmiyorum ama güzel vakit arası oyunu. Öle takılırken, vakit geçirmek adına güzel oluyor. Gerçi bazen kaptırıp 1-2 saat arka arkaya oynadığımda oluyor. Ben kart oyunlarını eskiden beri sevişimdir zaten ondandır herhalde bu düşkünlüğüm. Tavsiye ederim eğlencelidir. 

 

GvG'den beri hiç oynamadım ama güzel bi tempo decke benziyor.

 

Quarter Master bu decke güzel gidebilir. çünkü board controlü pek bırakıcak bi decke benzemiyor, tabii düzgün drawlarla. ama neyin yerine koyabilirsin kısmında kararsızım.

 

ve bence de Cairne yerine Ragnaros bu decke daha iyi. belki deathrattledan faydalanan kartlar olsaydı Cairne veya Sylvanas diyebilirdim ama bu deckte Ragnaros kesinlikle daha iyi.

 

Oynaması keyifli bir deck, bazen arka arkaya bir sürü oyun attığım oluyor bu deckle. Quarter master craft edip bir kaç deneme yapacağım yakın zamanda sanırım. Dediğin gibi kontrolü pek bırakmıyor aslında bu deck oyun boyunca. Ama işte hangi kart yerine koyabilirim kestiremiyorum şuan. Tauntlar'ı değiştiremiyorum. Hard rush deckleri tutması zor oluyor öbür türlü (Özellikle yeni kartlarla hunter rush deckler çok sıkıntı yaratıyor). Şuanki halide oldukça etkili ama bakalım bir kaç değişiklik yapıp revize edeceğim decki. Yorum ve tavsiyeler için ayrıca teşekkürler :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.