Jump to content

Code Geass OVA’sının 3. Bölüm Fragmanı


Lenny

Önerilen İletiler

2015’te Yayınlanacak Code Geass OVA’sının 3. Bölüm Fragmanı


code-geass-akito.jpg
 
Zaman olarak Code Geass serilerinin birinci ve ikinci sezonu arasında ve yer olarak Avrupa’da geçen Code Geass Boukoku no Akito OVA bölümlerinin ilki 2012 yılında, ikincisi ise 2013 yılında yayınlanmıştı. Dört bölüm olarak planlanan OVA serisinin üst düzey animasyonları ve çizimleri gözlere bayram ettirse de yeni tanıtılan karakterler ve konu birçok kişiyi tatmin etmemişti. İkinci bölümden sonra yapılan açıklamada üçüncü bölümün 2014 ilkbaharında yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak daha sonra yapılan bir başka duyuruda üçüncü bölümün ertelendiği belirtilmişti. Yaklaşık 9 aydır haberini alamadığımız yeni bölüm ile ilgili bugün bir görsel ve fragman yayımlandı.
 

https://www.youtube.com/watch?v=19cjv1qPe1s

 

Başlığı “Kagayaku Mono Ten Yori Otsu” olarak belirlenen üçüncü bölüm 2 Mayıs 2015’te Japonya sinemalarında izleyicilerle
buluşacak. “Nikushimi no Kioku Kara” isimli dördüncü ve son bölüm ise 4 Temmuz 2015’te gösterime girecek. Üçüncü bölümün bir kez daha ertelenme olasılığı oldukça düşük olsa da son bölümün daha ileri bir tarihe atılma olasılığı yüksek.

 

Alıntı: AnimeF.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Lelouch animedede ölmedi. Daha doğrusu orjinal finali kaldırıp herkesin kendince yorum çıkarmasını istediler. Orjinal finalde Lelouch'un ölmediği anlaşılıyor. Ayrıca Julius, Lelouch. Bunu anlamayacak ne var? Hangi ayrıntı olmadığını gösteriyor ki? Dünya sahasınca savaşa müdahele edebilmesi için bir isme ihtiyacı vardı. Britanya kralının oğlu olduğunu açıkça söyleyemeyeceğine göre Komutan Julius Kingsley olarak ortaya çıktı.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.