Jump to content

Naruto Shippuuden Filler Sezon ile Devam Edecek


Skadi

Önerilen İletiler

2015’te Naruto Shippuuden Filler Sezon ile Devam Edecek

 

2014 yılının bitmesine az bir süre kalmışken Naruto Shippuuden’in 2015 planları da açığa çıktı. Sizlere daha önce chunin sınavlarını konu alan doldurma bölümle serinin devam edebileceğini söylemiştik. Jump Festa 2015’te detaylar açıklığa kavuştu. Yeni Naruto Shippuuden sezonu “Naruto no Senaka -Nakama no Kiseki-” Ocak 2015’te izleyicilerle buluşacak. Yeni sezon Naruto’nun yokluğunda Konohagakure’deki chunin sınavını konu alacak. Orochimaru vakasından sonra Gaara -Kazekage- işleri yoluna koymanın bir yolunu aramaktadır. Bu sebeple yeni chunin sınavınında Konohagakure’ye yardım etmeye karar verir. Ancak gölgelerden Gaara, Tsunade ve ninja adaylarının habersiz olduğu bir kötülük baş gösterir. Bu kötülük nedir? Yeni sezonda hep beraber göreceğiz.

naruto-shippuden-filler-chunin.jpg

Yeni chunin sınavında her kasabadan katılımcılar yarışacak. Yeni karakterlere ek olarak serinin eski karakterlerinden de birkaçını göreceğiz. Diana Garnet’in “Spinning World” şarkısıyla açılış yapacak yeni doldurma sezonun ne zaman biteceği ise elbette belli değil.

naruto-filler-chunin.jpg

 

Alinti:www.animefantastica.com/naruto-shippuuden-filler-sezon-ile-devam-edecek

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

 Ben de diyordum Naruto ne zaman filler yayınlayacak diye.. Neyse ya zaten anime bitsin istemiyorum..

 

Aynen Ek hikaye için illahi bir uzatma lazımdı.

izlemeyin izlettirmeyin!!!

hala üzerinden para kazanmaya çalışıyorlar doymadılar senelerdir yeter artık ya 

 

Türkanime.tv den izliyorsun nereden para kazanıcaklar ? Ancak DVD olarak satın alırsan şirket Para kazanır Onunda çevirisi yok öyle Joponca izler durursun. :D Bu arada Narutoyu yayınlayan ve yayın üzerinden para kazanan şirket Tokyo7 dir.

 

EDİT: O Değilde kapak sayfasında naruto eski kıyafetlerinden geymiş. Neden Ki ?.. Bu bir pi ucu olabilir.

Düzenlenme: -ScReaM- tarafından
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ne? :D bak arkadaşım naruto diye bi manga çıkarıyorsan bütün isim hakları sana aittir yani biri o isimle bişey yapmak istiyorsa sana para ödemek zorundalar o saatten sonra,yani çıkan animeler oyunlar filmler hepsinden mangaka para indiriyor cebine bundan bahsediyorum,yani anime ne kadar uzarsa kishimoto o kadar zengin olucak seyir zevkinin içine edicekler.Seyirciyi düşünen yok burda ona sitem ediyorum

 

Haklısın aslında Sehirciyi düşünen yok Bi cehennem daha geliyor adıda Fiiller cehannemi.

 

EDİT : İmzandaki bu animenin adı neydi ? 

vY11RA.gif

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Fillermiş falanmış filanmış zaten oynayan son 10 bölümden rahat 7si doldurmaydı. Bir tane savaş görcez diye canımız çıktı her hafta onun bunun çocukluğuna gidiyoz.

Hinata'nın kız kardeşi, gaaranın naruto aşkını anlatması falan derken uzadı da uzadı. En son Shippuuden'e  başladığımda kyuubi ile dost oluyodu yeni yeni ben güncele yetiştim hala savaş bitmedi

Mangayı okuyup bitirmek istemedim animenin tadı bende ayrı, heyecanı kaçmasın dedim ama bu filler devam ederse dayanamam okurum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tadında fillerde sıkıntı yok.

Hinata fiili diyorsunuz lakin filmi çıkacağı için kaçırılan kız kardeşi biraz olsun tanıtmak amacıyla yapılmış, filmi vizyona girerken aynı haftada yayınlanan 1 haftalık fiilden bahsediyoruz.

Bu gözünüze çok batmamalı. Normal olan bu çünkü kız kardeşi hakkında hiçbir şey bilmiyoruz.

Nitekim manga bitmişken üstelik yeni Baruto serisi çıkacakken neden saçma uzun fiiller verilir işte bunu anlamış değilim.

Animeyi bırakmakla en iyi kararı verdiğimi bir kez daha anladım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.