Jump to content

Ore Monogatari!!’nin İlk Tanıtım Videosunu İzleyin


historianWeeb

Önerilen İletiler

Animeye Uyarlanan Ore Monogatari!!’nin İlk Tanıtım Videosunu İzleyin

ore-monogatariden-ilk-tanitim-videosu.jp

Son dönemin popüler shoujo mangalarından biri olan Ore Monogatari!!’nin animeye uyarlanacağıhaberini paylaşmıştık. Baharda yayımlanması planlanan serinin ilk tanıtım videosu ise yayımlandı.

Konusu ile pek çok shoujo manga serisinden farklı bir hikayeye sahip olan Ore Monogatari!! 37. Kodansha Manga Ödülleri’nde En İyi Shoujo Manga Ödülü’ne layık görülmüş ve Kono Manga ga Sugoi!’nin 2013 nüshasında bayan okuyucular tarafından en iyi 15. seri olarak seçilmişti. Videonun yanı sıra ayrıca ana karakterlere dair birkaç görsel de yayımlandı. Videoda tanıtımı yapılan karakterler şöyle;

”Bir shoujo manga olmasına rağmen kahramanımız… hiç de çekici biri değil? Kaba ama duygusal; Takeo Gouda. Ne zaman başı dertte olan insanlarla karşılaşsa onlara yardım ediyor.”

ore-monogatariden-ilk-tanitim-videosu.jp

Takeo Gouda

”Takeo’nun yan komşusu, çocukluk arkadaşı, en iyi dostu; Makoto Sunokawa. Yakışıklı ve havalı olmasına karşın özünde iyi bir çocuk.”

ore-monogatariden-ilk-tanitim-videosu.jp

Makoto Sunokawa

”Kouzumi Kız Lisesi 1. sınıf öğrencisi; Rinko Yamato. Tatlı yapmada becerikli, dürüst ve masum bir kız.”

ore-monogatariden-ilk-tanitim-videosu.jp

Rinko Yamato

Seri bahar ayında Nihon TV ve diğer kanallarda yayımlanmaya başlayacak. Animenin seiyuu kadrosu ve yapım ekibi hakkında henüz bilgi verilmedi. Videoda bahsedilen ve bizim de başta dediğimiz gibi serinin hikayesi pek çok shoujo mangadan oldukça farklı. Bakalım anime mangadaki başarısını yakalayabilecek mi?

Alıntı:AniFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Yan karakterler sıradan ama anakarakter her şeye farklı hava katmış.Zaten shoujo mangalarda yankarakterler gibi karakterler olmasından bıkmıştım.Birazda değişik olsun diye :D İyi iyi, çok iyi bu.

bunda baş kaarkter şu garip olan normalde kız baş karakter olur  bu  oküz görnümlü onu sever kız yakışıklıyı sever :P mankaga bu döngüden sıkılan tayfadan sanırsam :P

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Angel Densetsu animesinin shoujo versiyonu bu da. Kız itici geldi bana, gerçekçi olsun şu karakterler biraz, gerçi shoujo hayal dünyasına hitap ettiği için normal, kızları böyle etkiliyorlar işte.

Sıradışılık, ana karakterin tipsiz ama duyarlı/düşünceli biri olması ise hiç etkilenmedim. Aksine yapmacık ve zorlama geliyor bana.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.