Jump to content

Merhabalar ^~^


Misafir Pelin

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 51
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Sen ne ara banlandın ? İyi olmuş ya şu nickin yanındaki eller çok dikkat dağıtıcıydı. Yapma onları bence. aşsjdbaşsd Zeyzey'in sesi mi hmm... :ph34r:  Duymadık bence. :ph34r:  Yalnız o ses kaydını se

Şuanda duygu seli yaşıyorum, ses kaydı değil, kısa metrajlı video kaydı istiyorum veya resim olsun ama elinde ben pelinim diye kağıt olsun.

Neden beğenmedin o kadarda uğraşmıştım . :D

Sen ne ara banlandın ? İyi olmuş ya şu nickin yanındaki eller çok dikkat dağıtıcıydı. Yapma onları bence. aşsjdbaşsd

Zeyzey'in sesi mi hmm... :ph34r:  Duymadık bence. :ph34r:  Yalnız o ses kaydını sen yapmamış olabilirsin ve bunu kanıtlayamayız. Sen de o benim diye kanıtlayamazsın. Teknik olarak kanıt olmakla uzaktan yakından alakası yok. :D  Burası sanal ortam. İnsanlara inanıp inanmamak garip bir şekilde yürüyor.Bunu daha önce de belirtmiştim zeyzey olsan bile umrumda değil. Huzuru bozmadığın sürece sorun yok. 20 yaşında olduğunu görünce şaşırdım. 13-14 sanıyordum.. İlginç. Neyse, iyi forumlar ne diyelim. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Tahminimce sende ebola var... Pardon ebola değil bipolar olacak o. Evet bipolar bozukluk olabilir. Yani tabi umursama diyemem sonuçta bir bozukluk ama bunun için çok da üzülmene gerek yok izlediğim bir dizide bir karakterin vardı yani o kadar anormal değil yine de bir psikiyatriye görünmeni tavsiye ederim utanılacak veya dalga geçilecek bir durum değil psikiyatri sanki sadece şizofren akıl hastalarına hitap ediyormuş gibi bir algı var toplumda, oysa gelişmiş toplumlarda göz doktoruna gitmek kadar normal birşeydir. Neyse hadi kolay gelsin. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Merhaba Pelin, tekrar hoşgeldin. :)


 


Sen benim arkadaş listemde ekliydin diye hatırlıyorum ve hatırladığım kadarıylaçok renkli, cıvıl cıvıl bir insansın.


Ses kaydını çok sevdim, yalan söylediğini düşünmüyorum, böyle bi şiy yapmak çok gereksiz olurdu çünkü.


Zaten senden esinlenip ses kayıtlı sohbet yapılmış. 


Sen şey diyordun galiba '' insanlara kendimi sevdirip uzaklaşırım '' gibi bir şey. Eğer o tahmin ettiğim kişi sensen, bunu demişsindir zaten. O özelliği taşıyorsan, İkizler burcu olman yüksek ihtimal. :P


 


Ay neyse, çok konuştum. :D


Aramıza tekrar hoşgeldiiiiiin ^^


 


Edit. Yaşadığın duygu karmaşasına gelince, demek ki sen dengesiz birisin.


Ki dengesiz olmak kötü bir şey değil, bu senin tabiatın. Ha, oluyor da seni gerçekten rahatsız ediyorsa bir psikoloğa git, içini dök, için rahatlasın ^^ Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi hepimiz psikoloğa gidebiliriz, normal bir şey bu. :)


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.