Jump to content

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Ocak 2015


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Ocak 2015 Programı

 

 2015’e girdiğimizde Naruto Shippuuden’in Naruto no Senaka – Nakama no Kiseki sezonuyla devam edeceğini ve bununla ilgili detayları sizlere aktarmıştık. Naruto Shippuuden anime serisini uzatmak için yapılan doldurma sezonun ilk bölümlerinin listesi Naruto Shippuuden Ocak 2015 programının ortaya çıkmasıyla netleşti.

 

naruto-shippuuden-394.jpg

 

 Naruto Shippuuden Bölüm Listesi Ocak 2015:

 

8 Ocak: Naruto Shippuuden 394 – Yeni Chunin Sınavları

 

15 Ocak: Naruto Shippuuden 395 – Chunin Sınavları Başlıyor!

 

22 Ocak: Naruto Shippuuden 396 – Üç Sorun

 

29 Ocak: Naruto Shippuuden 397 – Lider Olmaya Uygun Kişi

 

Bölüm isimlerinde Viz Media tarafından bazı değişiklikler yapılabilir. “Tesadüfe” bakın ki Naruto Shippuuden Aralık 2014 Programında yer alan son bölümün adı “Gerçek Bir Son” olmuştu. Eğer doldurma (filler) bölümleri izlemeyenlerdenseniz uzun bir süre Naruto Shippuuden’in yeni bölümünü izlemeyeceksiniz demektir.

 

Alıntı: Animefantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangada çizim iyi mangaya başlayın bence. Mangasında çizim şuanda animesinden daha iyi diyenler var çizimlerde daha olgunmuş karakterler o kadar dikkat etmedim ama manga çizimi kaliteli geldi bana da. Mangayı okuduğum için o kadar problem değil ama yine koca bir ayı kapattılar filler saçmalığıyla. Hikayeye katkısı varsa adam akıllı fillerse eyvallah el mahkum bakarım artık. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Mangayı okumasaydım kafayı yerdim muhtemelen.O yüzden pek sinir olmuyorum hatta hoşuma gidiyor fillerlar ama tabi bu kadar abartı bir şekilde boşlanması takipçilere saygısızlık olsa gerek.Herkes kendini düşünüyor napalım.Yine de güzel bölümler izleyebilmek dileğiyle..
 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.