Jump to content

Yeni Bir Dost


LaxMean

Önerilen İletiler

Merhaba arkadaşlar ben Musa , bu forumu uzun süredir takip etmekteydim ama üye olmaya üşenen kişilerdenimdir bu yüzden üye olmam biraz gecikti. :)

 

17 yaşındayım ve Konya'da yaşıyorum , boş zamanlarımda spor yaparım ve anime izlerim.Ayrıca kendi imkanlarım ile Japonca öğrenmeye çalışıyorum tabi Japonca öğrenmeye çalışıp animeleri çevirmeye çalışmamak olmaz arada sırada 1-2 tane animeyi Türkçe'ye çevirdim ama yayınlamak nasip olmadı.

 

Okul durumuma gelirsek eh idare eder bir seviyedeyim , matematiği zorlayarak teşekkür belgesi alabiliyorum.Kısaca derslerim ne çok berbat ne de çok iyi orta halli bir öğrenciyim.

 

Ortalama 1 yıldır anime izliyorum az buçukta manga okuyorum.Anime seçimime gelirsek doğaüstü güçler , büyü ile ilgili olan animelere öncelik veririm.(İzlediğim bütün animeler bunun kapsamında.)

 

Bilgisayar ile biraz fazla vakit geçiririm bu sürede anime izler ya da oyun oynarım. ( Bilhassa online oyunlar tercihimdir.)

En çok oynadığım bilgisayar oyunu ; Rust , Terraria , Don't Starve

 

İzlediğim anime serisi sayısı kırk veya onun civarında pek emin değilim.

 

Neyse iyi geçinelim ^^ 

 

Dipnot: Doğaüstü güç , büyü ile ilgili önerebileceğiniz güzel animeler varsa alırım izleyecek güzel anime sayım gün geçtikçe azalıyor. :(

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu kapalıdır, konuya cevap yazamazsınız.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.