Jump to content

The Heroic Legend of Arslan'ın İkinci Tanıtım Videosu ve Çıkış Tarihi Yayınlandı


Evallark

Önerilen İletiler

5737fdfa143bdbd14fffb41a39e4045d14203206


 


Hiromu Arakawa'nın Yoshiki Tanaka'nın aynı adlı novelinden çizilmiş manganın animesi 2015 yılının Nisan ayında, Pazar günleri saat 05.00 p.m (Türkiye saatiyle 17.00 fakat saat farkından dolayı 23.00 civarlarında çıkacak) MBS ve TBS kanallarında yayınlanacak. Noriyuki Abe (Kuroshitsuji: Book of Circus, Yuu Yuu Hakusho) seriyi yönetecek ve Makoyo Uezu (Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru, Akame ga Kill!) serinin kurgusuyla ilgilenecek. Shingo Ogiso (Ano Hana) Arakawa'nın karakter dizaynlarını işleyecek.


 


Kodansha ikinci cildi Mayıs ayında Japonya'da, Kodansha USA ise ikinci cildi Kasım ayında Kuzey Amerika'da yayınladı. Crunchyroll da ayrıca mangayı Japonya'da çıktığı gibi yayınlıyor. Central Park Media 1991-1993 yıllarındaki novel uyarlaması animeyi yayınlamıştı.


 


Kodansa USA hikayeyi özetliyor:


Görkemin ve hayretin şehri asil başkent Hamedan(Ecbatana)'da uzanan refah içindeki Pers Krallığı, müthiş ve yenilmez Kral Andragoras tarafından yönetiliyordur. Pers prensi Arslan, elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmasına rağmen, babası gibi uygun bir kralda gereken şeylere sahip birisi olarak görülmez.


 


14 yaşında, Arslan ilk savaşına katılır ve her şeyi kana bulanmış bir halde kaybeder. Kavurucu alevlere dönüşen savaş sisi, onu biricik krallığının başka ellere geçişiyle yüzleştirir. Ancak, yönetici olmak ve sorunlarla karşı karşıya gelmek Arslan'ın kaderidir. Şimdi, düşmüş krallığını yeniden kazanmak için bir maceraya çıkmalıdır.


 



Anlatıcı: Krallığı yok olmuş delikanlı, şövalyesini  takip edip bir maceraya atılıyor. Arslan'ın Kahramalık Efsanesi.


Yazı: Saldırı Nisan 2015'de başlıyor.


Anlatıcı: Bir oğlan. Bir şövalye. Her şeyi eski haline getirecek macera başlıyor.


 


İlk tanıtım videosu:



 


Alıntı: ANN & Crunchyroll


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 hafta sonra...
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.