Jump to content

Ghost in The Shell Dreamworks tarafından çekilecek!


kata silvia

Önerilen İletiler

Masamune Shirow tarafından ilk kez 1989’da yayımlanan ve 1995’te Mamoru Oshii tarafından uzun metraj anime olarak uyarlanan manga efsanesi Ghost in the Shell beyazperdeye aktarılacak malum. Japonların, bu pek çok siberpunk yapıta (Matrix vs.) ilham kaynağı olan distopik mangasının film hakları Steven Spielberg’ün Dreamworks’ü tarafından satın alındığında, hayranlarının yüreği sızlamışsa da başrol oyuncusu olarak Scarlett Johansson’la anlaşıldığının açıklanması hatırı sayılır bir gişeyi garanti etmişe benziyor. Dolayısıyla filmin bir taneyle kalmayacağını da. Öte yandan, serinin hayranları, işe Hollywood’un el atmasının şokunu üzerinden atlamamışken, Scarlett Johansson isminin telafuz edilmesine sosyal ağlardan isyan etmeyi ihmal etmediler.

Filmin yönetmen koltuğunda Snow White and the Huntsman’den (Pamuk Prenses ve Avcı)  tanıdığımız Rupert Sanders oturacak. Çekimlerin ne zaman başlayacağına dair herhangi bir açıklama yapılmadı.


GITS1.jpg

 

Makinelerle canlılar arasındaki farkları irdeleyen, teknolojinin gelişimiyle ruhlarını kaybetmeye başlayan ve insanlıklarını sorgulayan karakterleri anlatıyor  Ghost in the Shell. “Kukla Ustası” olarak tanınan bir hacker, üst düzey gizli bilgilere ulaşınca, devlet onu bulması ve ortadan kaldırması için gizli bir birimi görevlendirir. Kovalamaca sonunda anakarakter Binbaşı Kusanagi, insan ve cyborg arasındaki tek farkın "ruh" olup olmadığını sorgulayacaktır.

 

Filmde lucy ve yenilmezlerden tanıdığımız ünlü oyuncu  scarlett johansson motoko kusanagi yi canlandıracak

 

412037.jpg

 

Kaynak: http://kitap.radikal.com.tr/makale/haber/ghost-in-the-shelle-dusen-bomba-413359

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Bu anime fovorilerim arasında bir seri  :wub: 

benimde en sevdiğim seri

Güzelim animeyi mahvedecekler, scarlett johansson'da kimmiş, o kadar Aktrist arasından bu mu yani...ben sinemaya uyarlanmasına karşıyım, özelliklede amerikalılar tarafından. Bir Matrix kalitesi göreceğimizi hiç sanmıyorum.

kalitede ve o konuyu caydırmasalar iyi tarafı anime herkese bir kez daha duyrulabilecek ama istenilen şekilde olacak mı

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Scarlett Johansson deyince neden bu kadar negatif yorumlar yaptınız anlamadım, rolünün hakkını verebilecek bir oyuncu bence. Yalnız Rupert Sanders için aynısını diyemicem, hiç sevmiyorum, gerçekten hiç sevmiyorum. Otomatik olarak filme karşı da önyargı oluşuyor insanda. Hiç tanımadığım birisinden nasıl bu kadar nefret edebiliyorum onu da anlamış değilim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

açıkcası ben amerikalılar tarafından sinemaya uyarlanacağını okuyunca biraz rahatsız oldum.ne bileyim keşke japonlar uyarlasaydı.neyse ama çok kötü bir yapım beklemiyorum aslında oyuncu seçimine sevindim.scarlett johansson ben çok seviyorum bana göre güzel rol yapan bir kadın.ama içimden bir Milla Jojovich de geçmedi değil ya da Eva Green.İkisi de role farklı bir hava katabilirdi.Çok sevdiğim serilerden biri bu umarım hakkını verirler 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.