Jump to content

Fairy Tail Yan Hikayelerine Anime Bölümleri


Lenny

Önerilen İletiler

Fairy Tail Yan Hikayelerine Anime Bölümleri Geleceği Duyuruldu

 

fairy-tail-side-stories-get-anime-episod 

 

 
Kodansha’ya ait Shonen Magazine tarafından yapılan duyuruya göre; 3 farklı Fairy Tail yan hikayesi animeye uyarlanarak, şu an devam etmekte olan seriye bölüm olarak eklenecek. Buna göre, yan hikayelerden uyarlanacak bölümler şu şekilde olacak.

  • 219. bölüm, “Magokoro ga Tsumugu Mono”, aylık Shonen Magazine’de yayımlanmış “Natsu to Asuka” yan hikayesinden uyarlanacak.
  • 220. bölüm, “413DAYS”, Kodansha’ya ait Magazine Special’da yayımlanmış, baş rolde Juvia’nın olduğu yan hikayeden uyarlanacak.
  • 221. bölüm, “Hakugin no Meikyu” ise mangada yer almayan, Natsu, Lucy ve Happy’nin karlı bir dağda ilginç bir isteği yerine getirmeye çalıştıkları orijinal bir hikayeye sahip olacak.
  • 222. bölüm, “Henshin!”, yine Magazine Special’da yayımlanmış “Fairy Woman” yan hikayesinden uyarlanacak.

Bunların dışında Fairy Tail light novel’ı Fairy Tail 2: Daimatouen Sono Go, Sorezore no Ichi Nichi de anime içerisine bölüm olarak adapte edilecek.
Son olarak dergide yer alan bir diğer duyuru ise animenin açılış ve kapanış parçalarıyla alakalı. Buna göre; V6 grubu “Break Out” parçasıyla Fairy Tail anime serisinin yeni açılışında performans sergileyecek. Mariya Nishiuchi ise “Don’t Let Me Down” isimli kapanış parçasını seslendirecek.
 



Alıntı : AnimeF.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...

Her bir bölümü saçma sapan konular ve konuşmalar ile doldurmasalar iyi bir anime. Ama sırf FANLARINI eğlendirmek midir nedir anlayamıyorum, ama çok gereksiz sahneler, kişilikler ve özellikle de konuşmalar mevcut. Animeye yazık ediyorlar.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Şu Tartaros Arc başlasa karakterleri görmeyi Merakla bekliyorum Aslında bir tek Mard Geer'ı görmek istiyorum da boş verin Tartaros 10 Numara bir Arc Ama Fairy Tailde animenin mangaya göre oldukça kötü olduğunu düşünürsek beklentimizi yeterince karşılayacağını düşünmüyorum

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.