Jump to content

Yeni Ghost in the Shell Filminin İlk Tanıtım Videosu


Lenny

Önerilen İletiler

Bu Yıl Gösterilecek Yeni Ghost in the Shell Filminin İlk Tanıtım Videosu Paylaşıldı


 



ghost-in-the-shell-the-new-movie.jpg


 


Ghost in the Shell’in yeni filmine ait görsel de paylaşılanlar arasında.



Masamune Shirow’a ait manganın 25. yılını kutlamak amacıyla yapılacak etkinliklerin bir parçası olarak bu yıl gösterime girecek olan yeni Ghost in the Shell filmine ait ilk tanıtım videosu, ana yapım kadrosu ve gösterime gireceği dönem, filmin resmi web sayfasında yayımlandı.


 



 


Filmin ismi “Koukaku Kidoutai: Shin Gekijyou-ban” (Ghost in the Shell: The New Movie) olarak açıklanırken, vizyona gireceği dönem yaz başı olarak belirtildi. Masamune Shirow’un orijinal hikayenin sahibi olduğu filmin tanıtım videosunda da gösterilen yapım kadrosuna değinirsek; Ghost in the Shell Arise’da baş yönetmen olarak görev alan Kazuchika Kise, yine baş yönetmen olarak bu görevi üstlenecek. Kazuchika Kise, aynı zamanda karakter tasarımlarından da sorumlu olacak. Senaryo, Tow Ubukata’ya; müzikler, Cornelius’a ait olacak. Kazuya Nomura yönetmen koltuğunun sahibi olurken; baş animasyon yönetmeni Toru Ohkubo olacak. Filmin yapım stüdyosu Production I.G, dağıtımcısı ise TOHO. Filmin web sayfasında Ghost in the Shell Arise’da görev alan seiyuuların isimleri yer alırken; bu seiyuuların hangi karakterleri seslendireceği yönünde bir bilgi yer almadı.


 


Alıntı : AnimeF.


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

2015'de de hep eski animeler geri geliyor, Önce Evangelion şimdi de Ghost in the Shell. Büyük bi yıl olacak ne diyeyim. 

 

Ya ben bunun dizisi olacak sanıyordum şoke oldum ..

Bende öyle bir söylenti duydum da film olarak, ama pek sanmıyorum. Dreamworks vesaire bi kaç şey duydum ama, söylentimi kesin mi belli değil. Yani şahsen ben bilmiyorum.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 2 hafta sonra...
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.