Jump to content

Ghost in the Shell x Psycho-Pass İş Birliği


FuneraireS

Önerilen İletiler

Tanıtım Amacıyla Yapılmış Ghost in the Shell x Psycho-Pass İş Birliği

 

        Bu yıl yaz başında gösterime girecek olan Producion I.G yapımı yeni Ghost in the Shell anime filminin tanıtımı için bir diğer Production I.G yapımı Psycho-Pass ile iş birliğine gidildi ve ortaya bu tanıtım görseli çıktı.

ghost-in-the-shell-x-psycho-pass.jpg

      Akane Tsunemori liderliğindeki müfettişler tarafından yakalanan Ghost in the Shell’in ana karakteri Motoko Kusanagi’nin üzerinde bu Dominator’lar çalışacak mı dersiniz?

1989 yılında macerasına başlayan Masamune Shirow’un kült mangası, 1995 yılında anime olarak yoluna devam etmişti. Bu yıl yaz başında 25. yılını kutlamak amacıyla gösterime girecek yeni anime filmini tanıtmak amacıyla yapılmış bu görsel, düne kadar Shinjuku İstasyonu’ndaydı.

ghost-in-the-shell-x-psycho-pass.jpg

Ghost in the Shell, yeni bir anime filminin yanı sıra Motoko Kusanagi’nin Scarlett Johannson tarafından canlandırılacağı Hollywood yapımı bir live action‘a da sahip olacak.

Unutmadan eklersek; bu görselle sadece Ghost in the Shell anime filminin değil, iki gün önce galası yapılmış Psycho-Pass anime filminin de reklamı yapılıyor.

psycho-pass-movie-premiere.jpg

Galada bulunan Psycho-Pass seiyuularının ellerine yakışmış mı dersiniz Dominator’lar?

İlk sezondan 4 yıl sonrasını anlatacak Psycho-Pass filminin 2. tanıtım videosu da yayımlandı.

http://youtu.be/Fn9DEPD7Rko

Alıntı : AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu yıl Neon Genesis Evangelion animesinin son filmi olan "Evangelion 4.0 veya 4.4 diyelim"da piyasaya çıkacak. Bu sene kült seriler kendini gösterecek yani :wub: Ayrıca psycho-pass serisi, Ghost in the Shell'in yanında hafif kalır :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.