Jump to content

İlk Kez Anime İzleyen Amerikan Vatandaşları


FuneraireS

Önerilen İletiler

S.N.K. ilk izlediğimde annesinin  yendiği bölümde istemsiz de olsa bi çığlık atmadım değil.. harbi kan dondurucuydu... ama anime öyle bi sardı ki beni her bölümünü sabırsızlıkla bekledim ve 25 dk. bana 5 dk. gibi geldi.... ANİME eğer böyle hissettirirse o zaman izlemeye doyamıyorsun..

anime ye çizgi film gibi bebe filmi benzetmelerini yapmalarına sinir oluyorum... bazı animeler var ki insanı ağlatıyor....güldürüyor....korkutuyor.....

o yüzden çizgi film değil ANİME!!!!...... :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

yani animelerin türeleri herkes her türü sevmeyebilir, bunları türleri izleyerek keşfediyorsunuz zaten. Birde şöyle bir gerçek var bazı animeler büyükler için yayınlanıyor, prime time vakitlerinde yayınlanan animeler var. çok derin psikolojik değerlendirmeler içeren animeler var. Attack on Titans mesala promosyonu ingilizce yapılan bir animedir tüm dünya hedeflendi izleyici kitlesi olarak ve japonya 21-22 saatleri arasında yayınlandı. Ben 25 yaşında mühendislik yapan biri olarak söylüyorum ben izlemeye devam ediyorum keyif aldığım seriler buldukça da izlerim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.