Jump to content

Haikyuu!! Anime Filmi Duyuruldu


historianWeeb

Önerilen İletiler

İkinci Sezonun Ardından Şimdi de Haikyuu!! Anime Filmi Duyuruldu

haikyuu.jpg

2012’den beri Weekly Shonen Jump’ta yayımlanan ve zamanla derginin en popüler mangalarından biri haline gelen Haikyuu!!’nun 2014 Nisan’ında izleyicilerle buluşan anime uyarlaması da en az mangası kadar sevilirken; Jump Special Anime Festa 2014’te gösterilen bir özel bölümün ardından yakın zamanda duyurulan ikinci sezon haberi Haikyuu!! severleri bir kez daha mutlu etmişti.

haikyuu.jpg

Weekly Shonen Jump’ın bu hafta yayımlanan sayısı ise sevilen voleybol serisi ile ilgili bir yeni haberi gündeme getirdi. Dergide duyurulan Haikyuu!! Itadaki Project 2015, bir Haikyuu!! anime filmine ev sahipliği yapacak. Ancak filmin konusu ile ilgili büyük umutlar taşımamak gerekmekte çünkü film anime serisinin 25 bölümlük ilk sezonunu özet olarak aktaracak. Hakkında daha fazla duyurunun ilerleyen tarihlerde aktarılacağı Haikyuu!! Itadaki Project 2015, geniş çaplı bir etkinliği de bu yaz takipçilere taşıyacak.

haikyuu.jpg

Filmin yanında yapılan açıklamalar, Haikyuu!!’nun ilk sezonu dışında Kuroko no Basket gibi sevilen bir diğer spor animesinin de stüdyosu olan Production I.G’nin ikinci sezon için geri dönüş yapacağını gösteriyor.

Alıntı:AnimeFantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.