Jump to content

My Teen Romantic Comedy SNAFU 2. Sezon İlk Tanıtım Filmi!!!


Kaxell

Önerilen İletiler

 2015 bahar dönemi animelerinden olan My Teen Romantic SNAFU'nun ilk tanıtım filmi yayınlandı. Karakter dizaynlarını To Aru Majutsu No Index'in çizeri Yuichi Tanaka üstleniyorken, Outbreak Company'den Kei Oikawa ise yönetmen koltuğuna oturmuştur. Anime 2. sezonda Brains Base stüdyosundan  feel stüdyosuna  devredilmiştir. 


 


İşte ilk tanıtım filmi!!!!



 


 


 


b5980abc46da28eb66b69bc4014b3fbf14189092


292fa829d4d1c25335b911043b25217f14189092


Translated from Crunchyroll. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 22
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

2015 bahar dönemi animelerinden olan My Teen Romantic SNAFU'nun ilk tanıtım filmi yayınlandı. Karakter dizaynlarını To Aru Majutsu No Index'in çizeri Yuichi Tanaka üstleniyorken, Outbreak Company'den

heh birinin yorum atmasını bekliyodum flood olmasın diye şimdi mutluluğumu kusabilirim!!!!   Herhalde nefret etmediğim sayılı harem başlarından olan Hikigaya Hachiman haremine bir kişi daha katıyor! V

Hikigaya bile harem kurdu kendine, bi ben kaldım resmen :(    Umarım şu karakter tasarımlarına pek takılmam izlerken, çok büyük değişiklik var ve dayanamıyorum nedense :D Sanki başka animeymiş gibi ge

heh birinin yorum atmasını bekliyodum flood olmasın diye şimdi mutluluğumu kusabilirim!!!!

 

Herhalde nefret etmediğim sayılı harem başlarından olan Hikigaya Hachiman haremine bir kişi daha katıyor! Ve bu durum çok zevkli! Umarım çocukluk arkadaşı falan çıkmazda klişe içine boğmazlar bizi. 

 

Şimdi gelelim yui'ye. tatlı. tatlı işte o. asla hachimanı alamayacak nihahahah. 

 

Yui'yi boşverin asıl konumuz Yukino!!!!

 

Dizaynları birazcık... Sanki birazcık... nasıl anlatsam, çizgisel gibi. O eski soğuk muhteşem güzelliği ve laf soktuğu zamanki bakışları birazcık geride kalmış. Ama 10 üzerinden 15 vermeyi gene ihmal etmiyoruz. 

 

Müzik bayağı duygusal, ve kız ağlıyor orda, demek ki birinci sezonda vermedikleri romantizm bu sezon tavan yapacak! Umarım birbirlerine laf atmaya devam ederler. 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Önüne gelen seriyi izlemeyen biri olarak, izlenebilecek seri konusunda sıkıntıya girdiğim zamanlarda zoraki olarak başladığım serinin beni bu denli kendine bağlamasına oldukça şaşırmıştım. Kendi ait bir farklı özelliği bunu başlıca nedeni olsa da, sanırım beni en çok etkileyen "gerçeklik" düzeyine yakınlığıydı.Yine de mükemmellik kavramına çok uzak olduğu da bir gerçek; çünkü bazı durumlarda Hikigaya'nın kendi karakteriyle çelişki içinde olması olayların ve çıkarımların basite indirgenmesine sebep olmuşu.Her şeye rağmen 10 puanlık sıfatını kaybedek düzeyde absürtlük bunlunmuyor. Hikaye işleyiş tarzında bir değişiklik olmadığı sürece 2. serisininde de 10 puanlık animeler arasına rahatlıkla gireceğini düşünüyorum.

 

Heyecanla bekliyorum...

(bu arada komedi unsurundan bahsetmiyorum bile)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.