Jump to content

One Piece Ayda Bir Ara Verecek


Berker51

Önerilen İletiler

15 yıl civarı bir süredir sürekli aynı mangayı çiziyor bıkmıştır adam parayıda buldu daha neden çiziyor anlamış değilim. Çizdiğine şükretmek lazım destekliyorum. Her gün küfrederek çiziyordur, yıllardır emek harcamış doğal olarak sonunuda güzel getirmek istiyordur.

tamam para bu mangayı çizmeye başlamasındaki amacı olabilr de daha bir sürü başka sebebi var bu kadar hikaye oluşturmuş hayran kitlesi oluşturmuş o serinin sonunu görmek ister mangaka. yarıda kalırsa çok üzülürler hatta. ayrıca insanoğlunun aç gözlü bi yaratık olduğuda ayrı bir gerçek her zaman daha fazlasını ister. yarıda bırakmak istese bile hayranları var oda'ya dünyayı dar ederler valla. dergi bıraktırmaz zaten. böyle kitle toplanır mı kolay kolay ya. bi sinema filmi yapıolar 3 yıllık dergi karını topluyolar daha ne olsun.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

18 senedir one piece i çiziyor oda . ne kadar samimidir bilmem ama yapilan görüşmelerde şöle bahsediyor. 

one pieceden önce sürekli bi depresyon içindemiş bunun sebebide mangalarının başarısız olması OP tan öncekiler yani .

OP a başladıktan sonrada sürekli çizmiş adam sürekli sağlık sorunları yaşayan birisi bu arada  çoğunda ara versede bazen kendini iyi hissetmedğinde çizmiştir. 

 

ve manga çizmekten bahsederken iş olarak değilde kendine mutluluk veren bişi yaptığını söylüyor . . yani kısacası sevdiğiniz bir mesleği yapinca 

 

gerçekten de okadar süre çalışmak illa bıkmak anlamına gelmez. 

 

tabii bazen kendisinin gereksiz aralar verdiğini düşünüyorum ama 18 yıldır bu hikayeyi çizen adamın arada yapabilceğini düşünüyorum 

 

ki bi bu kadar daha gider demişti sanki son ropartajinda.

 

 

not : verdiğim bilgilerin benim canlı olarakk takip ettiğim şeler deil değişik forumlardan yada arkadşalardan duyduğum şeler yanlış şeler sölemiş olabilirim.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 4 ay sonra...

Oda genç daha 40 yaşında. Bir 15 sene daha çizer röportajlarında dediği gibi. Fark etmez verdiği aralar normal yani senelerdir çiziyor adam seriyi bir soluklanıp tekrar işine sarılarak çizmesi daha mantıklı bence. Çok zor işleri kaç senelik bir seriyi aynı heyecanda götürmesi bile çok iyi bir başarı bu yüzden aralara ihtiyacı olması çok normal bence empati yaparsak. :D Keyif verirken çizmesi demek daha güzel işlerin çıkması demek. Zaten hikaye bence yarıladı büyük bir kısmını. O yüzden bende sevmesemde son zamanlarda uzatmasını sürekli yapacak bir şey yok beklicez

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

oda genç olsa nolur hastalanıp duruyor 

bi gözü toprağa bakıyor onun 

 

Kimin ölceği belli olmuyor çok sağlıklı biride pat diye gidebiliyor tedavi olması iyi bir şey. Zaten devredeceği biri vardır hikayeyi kendi tamamlayamazsa açıkta kalmayız diye düşünüyorum. Birde yazın ara veriyormuş genelde.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 3 ay sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.