Jump to content

The Gamer (müthiş manhwa)


Önerilen İletiler

Tanıtım
Sıradan bir lise öğrencisi olan Han Jee-Han'ın dünyası, aniden ortaya çıkan bir güçle birlikte gerçek bir oyuna dönüşür. Han Jee-Han, artık insanların güç seviyelerini görebiliyor, normal görünen nesnelerin bilgilerine bakabiliyor, yetenekler elde edebiliyor ve seviye atlayabiliyordur. Han Jee-Han'ın bu gücün nereden çıktığını ve nasıl kullanacağını keşfetmesine tanık olun.

-Onun yetenekleri eşsiz! Başka hiç bir insanda bu şekilde exp kasma level, skill öğrenme yeteneği yok! Ancak o parti kurarsa gücüne diğerleriyle paylaşabilir.
-Bir dünya düşünün içinde ki, chi, chakra, mana, büyü ve her çesitlerinin bulunduğu ve bu dünya doğuştan yetenek kazanan ama yeteneği sonradan açığa çıkan Han Jee-Han, başka kimsenin sahip olmadığı bir güce sahip. başkalarının 10 yıllarca uğraştığı büyüleri kitaplarından bir anda skill kitabı olarak öğrenebilen, 1 levelden başlayıp bütün skillerinin sınırsızca kasabilen Han Jee-Han, gizli ve büyülü dünya abbys'yi keşfettikten sonra hayatı değişti!

c020.jpg?v=11380326226
-en büyük türk manga sitesi mangaturk de türkçe olarak tüm bölümleri mevcut ve güncel. her hafta yeni bölüm geliyor. şu anda 72 bölüm mevcut.
-bunu beğenenler için diğer müthiş manga onepunch-man bakmaları tavsiye edilir.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.