Jump to content

Animelerde İlişkisini En Sevdiğiniz İkililer?


BynMubo

Önerilen İletiler

Ve çocukluğumun animesi, anime dünyasıyla tanışmama vesile olan anime: Ay Savaşçısından Usagi ve Mamoru'yu bu listenin yıldızlarıdır.

Kesinlikle öyle :)

Zero No Tsukaima- Saito&Loise (Kıskançlıklarla dolu çekişmeli bir ilişkiydi onların kisi şahsen arada inişli çıkışlı ilişkilerin romantizmi daha da tetiklediği kanaatindeyim ^_^ )

Junjou Romantica-Takahashi Misaki&Usami Akihiko :rolleyes:  :rolleyes:  (İç sesiyle konuşmaları her zaman beni derinden etkilemiştir, gözleriyle konuşup anlaşan bu kadar uyumlu bir çifte hiçbir animede rastlamadım henüz ^_^   )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 117
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

[İki kişi dışına çıkabilir.]   Bir araya geldiklerinde en keyif aldığınız,sahnelerini tekrar tekrar sardığınız bir çiftiniz,çiftleriniz mutlaka vardır.     Tartışmasız en sevdiğim Okita i

İlk olarak senin düşüncene katılıyorum ama farklı olmasını istersen : Tatsumi ile Mine : Ve en komik bulduğum : Hak ile Yona :

Sayalım:   Araragi Koyomi & Oshino Shinobu - Monogatari serisinden. Araragi zaten kelimelere sığmayacak güzellikte bir karakter; yanına zeki, güçlü, kurnaz, sivri dilli ve hayat tecrübesinde maksi

Posted Images

Sayalım:

 

Araragi Koyomi & Oshino Shinobu - Monogatari serisinden.

Araragi zaten kelimelere sığmayacak güzellikte bir karakter; yanına zeki, güçlü, kurnaz, sivri dilli ve hayat tecrübesinde maksimum yapmış bir vampir koyunca diyalogları ve beraber savaşmalarını izlemek tadından yenmiyor.

 

Nezumi & Shion - No. 6'dan

Nezumi neden Nezumi'sin sen? Nezumi'nin felekten yediği kazıklar ve hayatta kalma becerisi ile Shion'un saflığı ve ilginç düşünme biçimi birleşince süper ikili oluyorlar, daha fazla devam edersem ağlayacağım...

 

Lelouch vi Britannia & C.C. - Code Geass'tan

İsimlerini yazarken bile bilgisayardan muhteşem zekanın altındaki duygusallık kokusu geldi, gözlerim doldu, bu konuda konuşmak istemiyorum.

 

Kururugi Suzaku & Euphemia vi Britannia - Code Geass'tan

Animeyi izleyenler bilir, bu bir tabudur, konuşamam. 

 

Edward Elric & Alphonse Elric - Fullmetal Alchemist'ten

Var olmuş ve olacak en iyi kardeşlik. Ya iki insan bu kadar mı muhteşem olur? Aman be...

 

Sasori & Deidara - Naruto'dan

Aynı anda taban tabana diyebilecek kadar zıt, bir o kadar da benzerler. İşte bunu seviyorum. 

 

Hitachiin Hikaru & Hitachiin Kaoru - Ouran High School Host Club'dan

Sinsi ve fırsatçı mizahlarının yanında birbirlerinin kusurlarını kapatan derinlikleriyle gönlüme taht kurmuş ikizler, canparelerim...

 

Midorima Shintarou & Takao Kazunari - Kuroko no Basket'ten

Bu seriden birçok sevdiğim ilişki hatta birçok ship'im var ama bu ikisini özellikle ve objektif olarak da takdir ettiğim için bu listede. Dünyanın en sabit ama en zevkli ilişki dinamiklerinden biri bu ikisinde. Kıskanmamak elde değil! 

 

Fushimi Saruhiko & Yata Misaki - K Project'ten

İhanet ve bağlılık arasında kalmış pamuk ipliğiyle değil çürük iple bağlı izlemesi müthiş zevkli bir ikiliydi, teşekkürler. 

 

Kokonose Haruka & Enomoto Takane - Mekakucity Actors'dan

Zıtlıklar, ergenliğin verdiği karmaşa, kendini tanımanın garipliği, kendini başkalarına tanıtmanın korkusu, zevklerimi ve renklerimi ortaya sunarsam kınanır mıyım şüphesi, dünyanın en şeker tsunderesi ile en nazik beyefendisinin ilişkisi... Siz tekrar bir araya gelin diye kulağımı keserim, lütfen. 

 

9 & 12 - Zankyou no Terror'dan

Güven.

 

Iwaizumi Hajime & Oikawa Tooru - Haikyuu'dan

Yüzeyde klasik ağır başlı olanla umursamaz aptal ikilisi gibi dursalar da aralarındaki güven ve arkadaşlık inanılmayacak kadar sağlam, seviyorum.

 

Ve iç sesime sesleniyorum: Hayır Free'den bahsetmeyeceğim. Şşş, burada olmaz. Çok uzun sürer.

 

Evet, bu kadar.

 

Bu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ehem, bir sürü var hangisinden başlasam.

 

Gintama'dan, Gintoki ve Hijikata - Hayır cidden bayılıyorum iki karakter arasındaki dinamiğe, birlikte olduklarında bir sürü saçmalık ve mükemmellik ortaya nasıl çıkıyor hala anlamış değilim. Birbirlerini desteklemeleri, falan da hoşuma gidiyor. 

 

Hamatora'dan Nice ve Art - Artık kardeş ilişkisine dönmüş onların ki, daha fazlası olabilir mi? Birbirlerine olan bağımlılıkları inançları vesaire... 

 

Mahou Shoujo Madoka Magica Homura ve Madoka - Bu ikilinin arasında ne dönüyorsa ben bile açıklayamıyorum, izleyenler bilir. Kelimelere dökemeyeceğim kadar sadık bi ilişki ve sevgi var. ;) 

 

Ace of Diamond'dan Miyuki ve Sawamura - Bir aptala en çok yakışan öteki bi aptal işte :D Beni gülümseten, yeri geldimi de gaza getiren nadir ilişkilerden.

 

Kagepro'ya girmek istemiyorum. Her ilişki benim için çok değerli. Saysam kitap yazarım, o derece. Ama Seto ve Kano'nun kardeşiligi ile Ene ve Shintarou'nun arkadaşlıgı çok ayrı. 

 

Ve en büyük ikilim Evangelion'dan (Kaworu ile Shinji'yi saymıyorum yoksa o ilişkinin içinden çıkamayız.)  Asuka ve Mari - Tsundere prensesime seride en çok giden karakter. Birbirlerini tamamlıyorlar resmen konuşmaları diyalogları bitiyorum  ;) 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.