Jump to content

Animelerde İlişkisini En Sevdiğiniz İkililer?


BynMubo

Önerilen İletiler

[İki kişi dışına çıkabilir.]


 


Bir araya geldiklerinde en keyif aldığınız,sahnelerini tekrar tekrar sardığınız bir çiftiniz,çiftleriniz mutlaka vardır.


 


tumblr_n5w3yqBDWQ1rayk5go1_500.gif


 


Tartışmasız en sevdiğim Okita ile Kagura :D


 


Sürekli kavga halinde oluşları,zıtlıkları ve aralarında geçen konuşmalara bayılıyorum !


Ki tek ben olduğumu zannetmiyorum da :3


 


Sizin hangileri..?


İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 117
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

[İki kişi dışına çıkabilir.]   Bir araya geldiklerinde en keyif aldığınız,sahnelerini tekrar tekrar sardığınız bir çiftiniz,çiftleriniz mutlaka vardır.     Tartışmasız en sevdiğim Okita i

İlk olarak senin düşüncene katılıyorum ama farklı olmasını istersen : Tatsumi ile Mine : Ve en komik bulduğum : Hak ile Yona :

Sayalım:   Araragi Koyomi & Oshino Shinobu - Monogatari serisinden. Araragi zaten kelimelere sığmayacak güzellikte bir karakter; yanına zeki, güçlü, kurnaz, sivri dilli ve hayat tecrübesinde maksi

Posted Images

Shizuku Mizutani & Haru Yoshida (Tonari no Kaibutsu-kun) Shizuku ne kadar soğuk ve olgun ise, Haru o kadar uçarı ve çocuksu bir karakterdi. Böylesine zıt karakterleri anime ve mangalarda çift olarak görmek beni gerçekten şaşırtıyor bir o kadar mutlu ediyor ^^ Kou ve Futaba (Ao Haru Ride) özellikle çocukluklarının anlatıldığı bölümlerde ikilinin utangaç sevimli halleri animenin 2.sezonunu dört gözle beklememin müsebbibidir. Tavsiye edilir. :) Ve çocukluğumun animesi, anime dünyasıyla tanışmama vesile olan anime: Ay Savaşçısından Usagi ve Mamoru'yu bu listenin yıldızlarıdır.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.