Jump to content

2015 Bahar Dönemi Gelecek Animeler (Yenilendi)


Kaxell

Önerilen İletiler

Owari no Seraph'ı görmüştüm daha önce, ismi dikkatimi çekmişti, konusunu bilmiyordum ama süper seiyuu'lar var. KnB'den Kuroko'nun, Murasakibara'nın, Takao'nun seiyuuları, Akatsuki no Yona'dan Hak'ın ve mavi ejderimiz Shinya (aynı zamanda Bakuman'ın Niizuma'sı)'nın seiyuuları, Fairy Tail'den Gray'in, Bleach'ten Izuru Kira (Tokyo Ghoul'den Uta)'nın seiyuuları daha neler neler var! Deliricem!!  :hell-yes-onion-head-emoticon:  (bir seiyuu manyağının çıldırışı...) 

Heyecanla bekliyorum. Vampirli ve shounen'miş hem de. Kuroko'nun seiyuusu Kensho Ono da bir vampiri seslendirecek :3 Umarım çevirisi yapılır!

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

2015 Bahar döneminde gelecek animelerin içerik açısından çok zengin olduğumuzu söyleyebiliriz. Öncelikle göze Gintama gibi çok sevilen bir seri göze çarpıyorken Fate Stay Night: Unlimited Blade Works'

Gintama gelcek  diye duyduğumdan beri heyecanla bekliyorum gelsin gelsin gelsin :admire-onion-head-emoticon:  :cheer1-onion-head-emoticon:

Bu Nisan Bol Memeli Geçicek :D (DXD)

Dungeon ni Daei... (DanMachi diye de biliniyor) geliyor ya o yeter  :ph34r: harika bir seridir tabii yine fanservice uğruna animeyi batırmazlarsa...

Yahari zaten bekleniyordu sonunda geldi  B)

Onun dışında Shokugeki no Souma, Owari no Seraph, Denpa Kyoushi mangaları olan baya iyi seriler. Plastic Memories ilginç görünüyor ama...

 

Bu arada Saint Seiya remake mi olacak?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Kış sezonunun kıtlığından sonra ilaç gibi gelecek bahar sezonu :)

 

Mutlaka takip edilmeli:

 

- Arslan Senki : Legend of the Galactic Heroes'un yazarı tarafından yazılmış ve Fullmetal Alchemist'in manga-kası tarafından mangaya uyarlanmış bir seri. Mutlaka takip edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Fate/Stay Night: Unlimited Blade Works : UBW rotasının doruk noktaları yaklaşıyor. Ufotable'ın Unlimited Budget Works adının hakkını yine vereceğine eminim . :D

 

- Kekkai Sensen : Her ne kadar vampir animeleriyle pek aram olmasa da son zamanlarda Stüdyo Bones yapımı animeler ilgimi çekmeye başladı. Aksiyon sahneleri ayrı bir güzel oluyor. Ayrıca baş karakterlerden birinin seiyuu'su Koyama Rikiya olunca izlemek zorunda hissediyorum kendimi. :D

 

- Digimon Adventure Tri : Nostalji var daha ne olsun :)

 

En azından bir şans tanınmalı:

 

- Gunslinger Stratos : Oyundan uyarlama bir seri. Duyduğuma göre oyunun evrenini kurgulayan kişi Gen Urobuchi imiş. Ancak büyük ihtimalle yayıncılar yine ismiyle reklam yapmak istiyorlar, bu yüzden o kadar da umutlu değilim.

 

- Owari no Seraph : Bir başka vampir animesi. (Vampir sezonu falan mı açıldı?) Dediğim gibi vampir animeleriyle aram pek yok. Ama yine stüdyodan dolayı (Shingeki no Kyojin'i yapan stüdyo) bir şans tanınmalı diye düşünüyorum.

 

Ninja Slayer From Animation : Çıkmadan önce adını çok duydum, bakmaktan bir zarar gelmez.

 

Ayrıca, eğer yapabilirsem Yahari Ore ga... ile Nagato Yuki-chan'ın (Her ne kadar spin-off olsa da) önceki sezonlarını izleyip yetişmek istiyorum. (Aslında Gİntama'ya da başlayıp yetişmek isterdim ama zoru bırak imkansız bir şey)

 

Son olarak Shingeki no Kyojin ve Magi: Sinbad no Bouken OVA'larını bekliyorum. :)

 

 

Not: En sondaki filmlere bakmayı unutmuşum. Kyoukai no Kanata'nın biri ilk sezonun özeti olmak üzere iki filmi geliyor. Umarım ilk sezonun sonundaki saçmalığı açıklarlar. (Ve umarım altyazısı fazla gecikmez.)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Biktirdim ama yine Gintama fanligi yapacagim. :D

15 Mart gelmesin ama, 8 Nisan Çarşamba günü gelsin. Litfen. :(

YGS' den Gintama icin de duzgun not almak istiyorum lan. Sonra morali bozuk sekilde yeni sezonda karsilarina cikmayayim. O bolumu cilekli sut icerek izleyecegimi bile planladim. ( Cikolatali tatli da yerdim de tehlikeli. Gulerken bogazimda kalir falan. :mellow: )

Yamada-kun to 7 no majo' nun dizisini izledim. (O zaman ne dusunerek izledim bilmiyorum. Asggdfhgs )

Animeden uyarlanmis diziler animenin yaninda sönük kaliyorda (İstisnalar gordum gerci. :D ) diziden animeye uyarlaninca nasil tepki verecegim merak ediyorum. Once diziyi izledigim icin ordaki karakterleri aratir mi acaba? O.o

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.