Jump to content

2015 Bahar Dönemi Gelecek Animeler (Yenilendi)


Kaxell

Önerilen İletiler

Bu dönem ne olmuş ya, şahane resmen. Listeye baktım kaldım, bi dünya izleyeceğim seri var (Yeni serilerden bildiklerim hakkında bir kaç kelime yazdım izlemeyi düşünüp, okuyan arkadaşlara faydam olursa ne ala.).

 

Yeni Serilerden;

 

Arslan Senki: Mangada günceldeyim, hikaye gayet güzel, ayrıca çizerimiz Arakawa Hiromu (bkz. FullMetal Alchemist). Tanaka Yoshiki'nin light novel'ından mangaya çevriliyor. Daha ne olsun.

 

Triage X: "Highschool of the Dead" mangasıyla aynı kalemden çıkma bir eser (bkz. Satou Shouji). Okumadım mangayı, ama genelde iyi yorumlar var. Gerçi "Highschool of the Dead" gibi yarım kalır (mangayı takip etmeye kalkan insanlar bilir derdimi.) diye izlemeye korkmuyor değil insan. Ama hem ecchi'si hem de sağlam bir konusu olan bir eser sanırsam. (Nadirlerden diyebiliriz.)

 

Shokugeki no Soma: Mangasında günceldeyim. İlginç bir aşçılık mangası, seri insanı bağlıyor kendine. Ama hani veletler ağız burun kavga mı ediyor yoksa mutfakta hünerlerini mi sergiliyorlar belli değil (bir yüz ifadesi var aşçılarda, Tokyo Ghoul'da yoktur öyle psycho suratlar.).

 

Yamada-kun to 7-nin no Majo: Aynen bunda da manga güncelindeyim. Harbiden güzel bir seri. Pembe pamuk şekere bulanmış basit bir shoujo mangası sanmayın, şahane bir komedi-okul hayatı-gündelik yaşam-romantik(az ucundan)-shounen(bu da az ucundan) karışımı bir seri. Zaten mangakanın (bkz. Yoshikawa Miki) önceki eserine de bakarsanız o da çok sağlamdır (Yanki-kun to Megane-chan). Okumadıysanız onu da okuyun güzel mangadır.

 

Vampire Holmes: Serinin açıklaması yok bir bilgim de yok ama "Sherlock" hatrına bir bölüm bakarım, iyiyse devam. Gerçi şu aralar her zımbırtının bir de vampir halinin piyasaya sürülmesi beni rahatsız etmiyor değil, bi biz vampir olamadık la memlekette.

 

Devam Serilerinden; Bunlar az çok herkesinki gibi ama.

 

Gintama, Ghost in the Shell, Fate/Stay Night, High School DxD, Nisekoi, Danna ga Nani wo Itteriu ka Wakaranai Ken, Lupin III, Digimon Adventure Tri, Saint Seiya, Yahari Ore, Baby Steps.

 

Uç Not: Movie ve OVA da zaten bu serilerden ne gelirse artık. Ha bi de Kyoukai no Kanata'nın 2 filmi var onları izlerim. Az ucundan da Dragon Ball, Persona ve Code Geass serpiştirmişler şansımıza. Yeter de artar Movie için.

 

Köşe Bucak Not: Bu sene finalleri nasıl vericem la ben.16 seri saydım sadece burada (Witcher 3 de çıkıcak üstelik mayısta.).

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 59
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

2015 Bahar döneminde gelecek animelerin içerik açısından çok zengin olduğumuzu söyleyebiliriz. Öncelikle göze Gintama gibi çok sevilen bir seri göze çarpıyorken Fate Stay Night: Unlimited Blade Works'

Gintama gelcek  diye duyduğumdan beri heyecanla bekliyorum gelsin gelsin gelsin :admire-onion-head-emoticon:  :cheer1-onion-head-emoticon:

Bu Nisan Bol Memeli Geçicek :D (DXD)

Danmachi... yamada...dxd...yahari...nisekoi...denpa kyoushi

Ulan ne olmuş bu dönem en guzel seriler toplanmış resmen Ayrıca gintamayı da daha bitirmdim onun için de baya heyecanlıyım

Hem beklediklerim var hem de bu dönem için gerçekten muhteşem seriler var

Grisia falan la başlayan grisia no kaijutsunun devamı mı acep daha bitirmedim onu da :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.