Jump to content

En Beğendiğiniz Oyun ...


Yoichi D. Gremory

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 63
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Arkadaşlar öncelikle merhabalar :) Konunun başlığındada belirttiğim gibi şu ana kadar oynayıpta en beğendiğiniz online oyunları paylaşmanızı yani kısacası düşüncelerinizi paylaşmanızı isticem sizlerd

cs ve Mu online derim xD     cs yi sevmek için bir sebebe gerek yok klasiktir zaten. Mu Online da bir sürü bu tarz oynadım silkroad-knight-archage falan ama hiç biri onun yerini tutamadı xd

Pb ve Knight online.

  • 9 ay sonra...
  • 2 ay sonra...

Şimdi genel anlamda bilemem de en son yazlıkta Life is Strange'i bitirdim ve beni derinden etkileyen bir oyundu diyebilirim. Muhteşem bir hikayeyi muhteşem bir grafikle taçlandırmışlar, hep hayal ettiğim ABD'de böyle bir yerde yaşamaktı, orada okul okumak. Bunları yaşamış kadar oldum oyun sayesinde. Görevle alakalı alakasız insanların yanına gidip tek tek konuştum sıkılmadan. Aheste aheste ilerledim. Zaten bir Square Enix klasiği, adamlar üşenmeden o kadar farklı karakter için tek tek diyalog hazırlamışlar, onlara hayat vermişler. Aynı şey Final Fantasy X serisinde de vardır, her karakterle yanına gidip diyalog kurabilirsin. Bu işi cidden iyi yapıyorlar, seni oyunun içine çekiyorlar, cidden o ortamda yaşamış gibi oluyorsun. Open world böyle olur... 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 11 ay sonra...

Tabiki Shadow of the Colossus  Kendisi playstation 2 nin en iyi oyunu olarak kayıtlara geçmiştir ( evet god of war varken) ve ps4 de özel olarak çıkacaktır.

Kelimelerin kifayetsizlik derecesinde çaresiz kaldığı duyguları ekran başında yaşatan efsanevi oyun bana göre oyun değil film. Bugüne kadar oynadığım oyunlar içerinde en çok kendimi olayların içinde hissettiğim ve etkilendiğim tek kelimeyle mükemmel olan efsane oyun muhteşem atmosferinin yanında çok güzel, hüzünlü, heyecanlı ve farklı bir konusu var. özellikle oyunun o harikulade, insanı sarsan sonu çok etkilemişti beni

Kısaca hikaye nasıl dersek :

Oyunda, yasak topraklara girdiği için lanetlenerek ruhu çalınan sevdiği kız mono'yu tekrar diriltebilmek için kadim bir ruh ile pazarlık edip 16 colossus'u öldürmeyi kabul eden wander adlı karakteri oynuyoruz. 

6ed7f560752b5f6cd647fb2ad66ed81c--shadow

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Dragon Age Origins ve Mass Effect 1-2-3, The witcherı ayrı tutarak söylüyorum oynadığım en iyi karakterlere sahip 2 RPG oyun.

Dragon age'in başlangıçta bize sunduğu hikayelerin çeşitliliği çok az bulunan paha biçilemez bir oyun. Elf, İnsan, Cüce her birinin alt karakter seçiminde Soylusu-Köylüsü-Avcısı-Büyücüsü her birinin farklı bir hikayesi olan başka bir oyun oynamadım.

Mass Effect,dostlarımızın bolluğu bile başlı başına bir olay. Her birinin ayrı bir hikayesi ayrı diyalogları, ilk oyundan son oyuna kadar yaptığımız her bir seçimin karşımıza çıkması, kimi zaman esprili kimi zaman acıklı olsa da her biri iyi diyaloglara sahip olması hala daha aklıma geldikçe sevindirip üzer. Ayrıca 2 ve 3. oyunu toplam 10 defa bitirmiş olabilirim. 

Spoiler

248376.jpg

Benim biricik Liaram ve Taliam. Sevgili dostum Garrus. 

The Witcher 1-2-3(özellikle 3), aldığı her ödülü, yorumu sonuna kadar hak eden yegane oyunlardan. İyi bir bilgisayar aldığımda ilk işim 100+ saat üstünü bu oyuna harcamak olacak. 

Star Wars: Knights of the Old Republic 1-2, Star Wars sevip bu iki oyunu oynamamak kesinlikle bir utanç. Ayrıca en iyi sith/jedi Darth Revandır! 

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • 1 ay sonra...
  • 2 hafta sonra...

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.