Jump to content

Oyun Önerileri ve Sohbet Alanı


Kaxell

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 126
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Tavsiye Edildi mi Görmedim Ama ArcheAge Ağustos Ayının Ortalarında EU ya Gelecek Oyunlardan Biri Beklemek İstemeyenlere Açık Russian Sunucusu Bulunmakta Zaten Fakat ID sınırlaması Var Bunu Halletmek İ

149'sa aniden Alırım :D mod gibi bişi olursun :Dkedi elbiseleri kulakları gelicek'mi derdim kediler :3

Post kasmak amaçlı yazmıyorum yanlış anlaşılmasın :)   Bize heryer 666    ping sorunu olmuyorsa archagetr'nin forumunda rus serverine giriş mevzusunu acıklamışlardı bugun bi indirir yarın deneri

Favorilerim

 

RPG : Skyrim / Kingdoms of Amalur Reckoning / Dragon Age / Mount and Blade Warband

 

Fps : Cs: GO / Warface

 

MMORPG : Tera online / aylık para veririm diyosanız elder scrolls online a da bakın

 

Korku gerilim : Amnesia / Outlast

 

Tarayıcı üzerinden attack on titan tribute game

 

Sims ve naruto shippuden ultimate ninja storm da var tabi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar epey uzun zamandır kendime mmo türünde online oyunlar aramaktayım fakat sıkı bir Silkroad Online fanı olarak kendimi asla bir oyuna ait hissedemedim. Geçmişten gelen bir alışkanlıkla Silkroad Maplerini kendi şehrimden iyi bilir oldum evim gibiydi.
Benim gibi oyun bulmakta zorlanan bir insanın emin olun epeyce bir oyun denemişliği vardır.
Bu denemelerimden tecrübelerle sizlere online oyunlardan tavsiyeler vereceğim.
Peki benim dahi sahiplenemediğim bir oyunu size neden tavsiye veriyorum diye meraklanırsanız size şunu söyleye bilirim, ben artık başka bir konuma geçtim ve kendi oyunumu yapma hayali kurmaktayım. Yapılmış evleri sevmeyen bir insan kendi evini yapar mantığını kurdum ve kafamda ki projeyi yapa bilmek için adam toplamaya çalışıyorum. Neyse konu bu değil sizlere oyun tanıtımlarım.

ArcheAge
  Arkadaşlar bu oyun oynanır. Benim bilgisayarımın özellikleri yetmediği için ne yazık ki oynayamadım. Parasız oyun sisteminin en bana oyunu budur. En azından oturup deneyin vaktinizi kaybetmezsiniz.

Aion
  Oyun eski sayıla bilir fakat Türkçe desteğinden sonra oyunun ortamı malum çoluk çocuk hoş bir ortam yok LoL çocukları bu oyunu da işgal etmiş durumdalar. Türklerin olmadığı bir private server bulursanız oynanmaya değer. ( en az 1 kişi daha alın yanınıza 1 guard 1 okçu epey sağlam ikili olmuştuk )

Lineage 2
  Bu oyunda eski oyunlardan, mapleri ve oynanışı epey karmaşık gelmişti bana ( yaşım da ufaktı gerçi) Private serverinde oynamıştım. Ozamanlar amca oğlu oynardı ekipleri vardı ortamıyla şenlenen bir oyun ancak dediğim gibi Silkroad'dan kopmamdan hemen önce denemiştim çok da şans vermemiştim ağır çoğunluk olursa bir private serverde oynarız bunu hani.

Blade and Soul
 Bu oyunda denemeye değer bir oyun fakat yine zalım bilgisayarın sistemi yetişmediğinden kasılmalardan dolayı oynayamadım ama içimde oynasam şahane oyunmuş gibi gibi bir his var. Bunu da deneye bilirsiniz.

Nosgoth
 Böyle eciş bücüş uzaylı yaratıklar neyim var onları kesiyonuz yine eciş bücüş karakterlerinizle. Böyle bu ne ya dedim japon işi çin işi kokan oyunlar seviyorum ben şahsen o yüzden ikinci elde bıraktım oyunu. Böyle uzaylısıdır böceğidir ilgi alanım diyosanız bi deneyin.

Kingdom Online
  Ben bu oyunu denedim açtım bir tane priest paşalar gibi oynuyordum ancak işin içinde Türk olunca olmuyor be... :'( Oyunun grafikleri felan da sarmadı. Hani denemezseniz iyi olur. Denersenizde K.O'da NP puanı olarak vaktinizin ederini geri isteyin derim.

Yulgang 2
  Ben bu oyunu Metin 2'ye benzettim arkadaşlar, birde görevleri anlayamadım zalımın oyunu deyip çıkmıştım. Grafik konusuna bir şey diyemem pc'sine güvenen bir denesin çünkü grafikleri belkide sırf benim dandik pc'nin bir yamuğudur. Bir deneyin ya boş vaktinizde.

Tera Online
 Oyun grafik bakımından efsane diye bileceğim bir durumda fakat yalnız başına da hiç sarmıyor aga. Arkadaşınız ne bileyim sevgiliniz varsa koyun arkaya yanınızda oynasın muhabbet ede ede takılın. Ben çok Türke rastalamadım ancak takım ararken herkes oyun kısır bir oyun sıkıcı oluyor felan deyip bırakmıştı bende adam bulamayınca bırakmıştım ( bende çok kasıyordu ama efsane)

Allods Online
 Ben bu oyunu niye bıraktığımı hatırlamıyorum ama kesin çok geçerli bir sebebi vardır bence denemeyin boşverin bunu ( böyle konu mu anlatılır ya )

Rakion Online
  Bu oyun ilk çıktığında bir daldım ama grafik bakımından vasat geldi bana. Bunu oynayacağıma gider Metin 2 oynarım en azından sevdiğim kızla evlenirdim oyunda. Grafiğe takılan adam oynamasın ( son zamanlarda hileside çok artmış diyollar)

Shaiya
  Aslında bu oyun iyidi ben oynadığımda ( Açık Beta) Silkroad travmasına yeni girmiştim bu ne yaa hani glavye yok bunda felan deyip harcamıştım. Siz bir deneyin bence.

Age Of Wulin
  Ben bunu niye bıraktıydım diye tekrar düşünmeme sevk etti. Sanırım bir görevde felan takılmıştım bırakmıştım... Hee yok buradan bir kız arkadaş soğutmuştu beni bu oyundan. Neyse aslında güzel oyun evlerin üzerinden neyim yürüyosun ekşını bol oyun. Oynamak isteyen olursa bende gelirim tekrar.

Aura Kingdom
 Ya bu oyunun görev sistemi berbat. Siz hiç bir şey yapmıyonuz ki herkes ezberden tıklıyo ip gibi dizilip gidiyonuz hiç ekşını yok olmaz olsun böyle oyun. Çok sıkıldıydım.

Dragon Nest
  Bu oyunu grafik sistemini beğendiyseniz deneyin. Böyle moda oldu bir de combo yapmalı oyunlar falan ekşını bol diye biliriz. ( Ben istemem )


Swordsman
 Ben bu oyunu grafikleri yüzünden bırakmıştım sanırım. Bir siz yine bana güvenmeyin boş zamanınızda deneyin. Hatta dur ben de indireyim niye nefret ettiğimi hatırlayayım.



Şuan aklıma gelen oyunlar bunlar, kapanmış ama private serverlerde devam eden oyunlar hatta şuan adını unuttuğum ama bir şekilde yalnızlıktan olsun mapleri, karakterleri sevmemiş olayım bir şekilde bıraktığım daha çok oyun var. Başlıkta eklerim yakın zamanda. Hatta böyle çok sade oldu. Oyunlardan görüntülerde koyarım. Şahane olur.

 

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bir ara Archage'e başlamıştım oyun iyiydi güzeldi action felan fakat sürekli görev yapmak nedense beni sıkmıştı yaa :P Neyse tanıtımların iyi olmuş ellerine sağlık :)

Bu arada bildiğin güzel bir mmo oyun tanıtma sitesi varmı bakcak şöyle bir güzelinden ? :D

K.O, Silkroad gibi görev yapmadan kasılma sistemini tamamen ortadan kaldırmış adamlar. Bir çok oyunun sistemi tamamen göreve bağımlı ilerleyemezsin asla. Mesala Silkroadın bir slodunda ortalama 30 mob varken şuan güncel oyunlarda 5 -10 tane ve sistemi orada bota bırakmak gibi bir düşünceye gerek kalmayacak kadar çok exp veriyor sana aslında bir klana girersen çok eğleneceğin bir oyun emin ola bilirsin.

Ben direk googleye anime mmo, mmorpg diye yardırıp random arayıp buluyorum ve dikkat ettiğim husus pvp akıcılığı ve kale savaşlarının görünümü. Archage benden o yönden yüsss puan :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Konumuz mevcut olup ayrı ayrı her üyenin konu açmasına gerek yoktur, lütfen öneri ve görüşlerinizi buraya yazınız konunuzu birleştiriyorum.

 

http://forum.turkanime.tv/topic/11059-oyun-önerileri-ve-sohbet-alanı/page-8

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Konumuz mevcut olup ayrı ayrı her üyenin konu açmasına gerek yoktur, lütfen öneri ve görüşlerinizi buraya yazınız konunuzu birleştiriyorum.

 

http://forum.turkanime.tv/topic/11059-oyun-önerileri-ve-sohbet-alanı/page-8

İyi niyetli bir hareketti fakat kurallara istemeden uymamazlık ettiğim için kusura bakmayın. Tekrarı olmaması için daha dikkati olacağım. Kolay gelsin :)

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.