Jump to content

2015’in En Çok Beklenen Anime Filmleri Seçildi


FuneraireS

Önerilen İletiler

Ünlü Japon sitesi animeanime’de 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen ankette 2015’in en çok beklenen anime filmleri seçildi. Sizler için bu anime filmler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunmayı da ihmal etmedik. Bakalım Japonların beklentileri sizinkilerle uyuşuyor mu?


 


10. Shisha no Teikoku


 


BaZXZlI.jpg

 


 


Shisha no Teikoku (The Empire of Courses), 19. yüzyılın Avrupa’sında devlet tarafından gizli ajan olarak görev yapması istenen John Watson’ın, endüstriyel gelişme uğruna insan cesetlerinin işçi olarak kullanılmak üzere tekrar hayata döndürüldüğü bir dünyada yaşadıkları üzerine şekil alacak. Ryoutaro Makiraha’nın yönetmenliğini yapacağı film Wit Studio imzası taşıyacak.


 


9. Kokoro ga Sakebitagatterunda


 


jPfrePh.jpg

 


 


AnoHana ekibinden bu yıl gösterime girecek olan film Kokoro ga Sakebitagatterunda (Beautiful Word, Beautiful World), A-1 Pictures stüdyosu imzası taşıyacak.


 


 


8. Harmony


 


QtgpsWW.jpg

 


 


Medikal nanoteknoloji, güçlü bir toplumsal refah etiği ve karşılıklı anlayış sayesinde insanlar sonunda Ütopya’ya ulaşmıştır. Ancak bu ütopyanın sunduğu “kusursuz” dünya aslında kusursuz değildir. Bunun farkına varan 3 genç kız onlara dayatılan bu totaliter nezaket ve “süper-ilaç” kavramlarına karşı, açlık ile sonuçlanacak bir intihar girişiminde bulunurlar. Girişimleri sonuçsuz kalır ancak bu kızlardan biri olan Tuan Kirie büyür ve Dünya Sağlık Örgütü’nün bir üyesi olur. Yeni dünyada var olan “harmoniyi” bozacak bir kriz patlak verdiğinde Tuan, intihar eden kızlardan bir diğeriyle karşılaşır. İkisi birleşip dünyayı kendisinden kurtarmak zorundadırlar.


 


 


7.Aoki Hagane no Arpeggio-Ars Nova DC


 


u6S6Zwi.jpg

 


 


Aoki Hagane no Arpeggio: Ars Nova serisinin ilk filmi olacak olan yapım anime serinin yeni bir hikaye ile yeniden derlenmiş halidir.


 


 


6. Shingeki no Kyojin Movie 2- Jiyuu no Tsubasa


 


AAqCzkH.jpg

 


 


Anime serisinin 14-25. bölümlerinin özeti olacak Jiyuu no Tsubasa filmi de 2015 yılının en çok beklenen anime filmleri arasında yerini alıyor.


 


 


5. Kyoukai no Kanata Movie-I’ll Be Here – Kako-hen


 


moHzxtj.jpg

 


 


2015 yılında iki farklı film şeklinde gösterime girecek olan Kyoukai no Kanata yapımlarından olan ilk film "I’ll Be Here – Kako-hen", anime serinin özeti şeklinde Mart ayında yayımlanacaktır.


 


4. Gyakusatsu Kikan


 


PN0bAJr.jpg

 


 


Gyakusatsu Kikan (Genocidal Organ), Sarajevo’nun ev yapımı nükleer bir cihazla yok edilmesiyle gerçekten başlayan teröre karşı savaşı konu alıyor. Önde gelen demokrasilerin tamamiyle gözetleme ve denetleme birimlerine dönüştüğü evrende, gelişen dünya soykırım dalgası altında eziliyor. Dünyadaki sistemin çökmesinin sebebi olarak gösterilen gizemli Amerikan John Paul’ün peşine ise istihbarat ajanı Clavis Shepperd düşüyor. Medeniyetlerin yıkımı boyunca süre gelen kovalamacada Clavis Shepperd karanlığın asıl kalbi olan “Genocidal Organ”ı arıyor.


 


 


3. Kyoukai no Kanata Movie-I’ll Be Here – Mirai-hen


 


tKhKZc4.jpg

 


 


2015 yılında gösterime girecek olan ikinci Kyoukai no Kanata filmi olan "I’ll Be Here – Mirai-hen", anime serisindeki olaylardan bir yıl sonrasını konu alarak Nisan ayında yayımlanacaktır.


 


 


2. Love Live! School Idol Project Movie


 


TlgwT05.jpg

 


 


İkinci sezonunun finalinde anime filminin yapım aşamasında olduğunu duyuran seri 13 Haziran tarihinde "Love Live! School Idol Project" yapımı ile sevenleriyle buluşacak.


 


 


1.Psycho-Pass-Movie


 


iBBsffU.jpg

 


 


2116 yılında Japon hükümeti Sibyl Sistemi’ni farklı ülkelere de ihraç ederek bu “düzen aracını” tüm dünyaya yaymaktadır. Bu sırada sivil savaşın ortasındaki eyalet SEAUn, Sibyl Sistemi için uygun bir denek olur. Getirilen yeni düzenin ardından kıyı kasabası Shambala Float’ta güvenliğin sağlandığı kısa süreli bir barış ortamı oluşur. Ancak SEAUn’un Japonya’ya terörist bir grup göndermesi ve grubun Sibyl Sistemi’nden sıyrılıp saldırıya geçmesiyle durum farklı bir boyut kazanacaktır. Akane Tsunemori polisin başına geçecek ve geçmişte yakından tanıdığı “o adam”ın da dahil olduğu bu olayı araştırmaya Shambala Float’a gidecektir.


 


AnimeFantastica


Düzenlenme: Papillon tarafından
Resimler düzenlendi.
İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Yanıtlar 24
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Ünlü Japon sitesi animeanime’de 700 kişinin katılımıyla gerçekleşen ankette 2015’in en çok beklenen anime filmleri seçildi. Sizler için bu anime filmler ile ilgili olarak bilgilendirmede bulunmayı da

Shingeki no Kyoji'nin moviesi mi varmış ya ben neden görmedim :S Bir de burdaki 2. filmiymiş dünyadan haberim yok :D Moviesi varsa birincisini de siteye yükleyebilir misiniz, ben onu da göremedim de :

Shingeki no Kyoji'nin moviesi mi varmış ya ben neden görmedim :S Bir de burdaki 2. filmiymiş dünyadan haberim yok :D Moviesi varsa birincisini de siteye yükleyebilir misiniz, ben onu da göremedim de :D Bu arada diğer animeleri izlemedim ama SnK'nin 6. sırada olması beni şaşırttı doğrusu.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.