Jump to content

One Piece Momonosuke Gizemi (Spoiler Alert)


AdminSlayer

Önerilen İletiler

Kafama takılan bir şey var, birçoğunuzun da kafasına takılıyordur zaten Momo meselesi. Şimdi bu çocuk diğer çocuklarla birlikte bir amaçtan ötürü kaçırıldı. Belki üzerlerinde deneyler yaptırıyordur Dof, o konuya tam bir açıklık gelmedi henüz zaten. Momo gitti laboratuvarda, böyle ortada sanki çok önemliymiş gibi duran bir meyveyi yedi. Dragon no mi. Kaçtıktan sonra Dof bayağı bir hırsla çocuğu tekrar ele geçirmek istiyordu. Şimdi burada Dof'un bu hırsının iki sebebi olabilir sanırım;

 

1. Kaçırılan çocukların hepsi de gerçekten özel bir amaç için kaçırıldı, o yüzden istiyor.

2. Yediği meyve Dof için çok önemli bir meyveydi. Deneyin en önemli ürünü belki de. Bu meyveyi yiyen kişi ejdere dönüşüp bulut üretebiliyor. Yani Dof için sınırsız uçmak demektir bu mantıklı düşününce. 

 

Ne olabilir sizce? Fikri olan?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Ejderhaların hem uçma hemde zırhlarının kalın olmasından dolayı diye tahmin ediyorum. Böyle bir meyveyi çoğaltarak güçlü bir orduda kurulabilir. O bölümün en başında adada dev bi ejderha vardı ve zoroda luffyde zorlanmıştı yenerken sanki öyle hatırlıyorum. Birden fazla olması ve Don.un yönetmesi sonucu baya güçlenmesi söz konusu

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diğer zoanları kontrol edebilme muhabbeti mangada geçti mi Barış? Eğer öyleyse çok bomba olaylar dönebilir oradan ha

Yapay zoanları yalnız, mangada değil forumlarda görmüştüm. Korsanfan'da herhalde yani fikir ve teori olarak, gerçeği kaido ile olan savaşta veya dof'un ağzından görebiliriz.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Diğer şeytan meyvesi kullanıcılarının yapamadığı yapıyor olabilir yüzmek gibi ya da mevcut kullanıcısı olan bir meyveyi kopyalamış olduğunun kanıtı olabilir veya gerçek olmayan bir hayvanın şetyan meyvesi olabilir tabi one piece evreninde pekte mantıklı gelmeyebilir malum anka kuşumuz bile var.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

ejderhaların hava olaylarını kontrol edebilmesi gibi bi mit var bence o yüzden bulut falan yapabiliyor. yani en azından o tür ejderhanın. momonosukenin dönüştüğü ejderha çin mitolojisindekilere benziyor. zoronun kestiği ejderha yunan mitolojisindeki türü. ejderhanın zırhıda çok güçlü pullarından kaynaklanıyor çin mitolojisindekinde ben pek pul falan görmedim momoyu zoronun iki yıl önceki hali kolay keser diye düşünüyorum daha yılanımsı bi görüntüsü var.

dof'un sırf bulut yapabiliyor diye momoyu istediğini sanmam kendide gayet güzel görüyor işini havadaki bulutlarla. new world gibi sürekli değişken hava koşullarının olduğu bi yerde havada bulut eksik olmaz. yanında sürekli momoyu mu gezdirip duracak o yüzden bana mantıksız geldi. yapay zoan kullanıcılarını kontrol edebilmesi biraz zorlama dendiği gibi kulanıcıların kendi iradesi var. haki kullanarak adamarı bayıltmak farklı şey meyve kulanıcılarının beynini kontrol etmek ayrı şey o yüzden kontrol biraz zorlama geldi.

başarılı ilk ve tek yapay dragon meyvesi kullanıcısı ise momo acaba dof momonun üstünde deney yapmayı planlıyor olabilir mi olmuştu ilk düşüncem  benim şahsen

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.