Jump to content
  • 0

Tite Kubo Trollemesine Maruz Kalan Arkadaşı


quincy

Soru

Tite Kubo Trollemesine Maruz Kalan Arkadaşı Güldürdü

 

Bleach’in mangakası Tite Kubo’nun trollükleri meşhurdur bildiğiniz üzere ancak bunun sadece manga için geçerli olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Kubo-sensei aynı zamanda bir oyun sever özellikle Dragon Quest serisine de ayrı bir ilgi duymakta. Bir süredir Dragon Quest Heroes oynamak istediğini dile getiren Kubo-sensei bugün Twitter hesabında, Japonya’da yeni çıkan oyunu indirmekte olan arkadaşı Misawa ile beraber oynamayı planladığını yazdı.

 

QR2PYG.jpg

 

Peki neden Misawa ile oynamak istiyor derseniz şimdi simdi sizi biraz geriye götüreceğiz. Şu haberimizde Tite Kubo’nun, Dragon Quest’in TV programının onur konuğu olduğundan “Lütfen beni tanıyanlar bunu izlemesin” diye “uyarıda” bulunduğundan bahsetmiştik. Dragon Quest’in TV programındaki katılımcılardan biri de arkadaşı Misawa. Doğal olarak Kubo-sensei oldukça yoğun. Hastaneden çıktığı gibi evinin yerine ofisinin yolunu tutan birinin özellikle belirli oyunlarda belirli seviyelere gelmesi ve oyun parası toplaması için uğraşmaya vakti olmuyor ve diğer hobilerine oldukça sınırlı zaman ayırabiliyor. Ancak Troll King oyunda başarılı olmanın öyle bir yolunu bulmuş ki bunu anlattığında programdaki herkesi gülmekten kırıp geçiriyor. Tite Kubo trollemesine maruz kalan arkadaşı Misawa ve diğerleri hayrete düşüyor. Aslında Misawa, Tite Kubo sürekli kendisinden oyunda para istediğinde durumu anlamış ama bu kadar da olduğunu fark etmemiş. Şimdi sizlerle Troll King’in iş başında olduğu bu eğlenceli ve komik videoyu paylaşıyoruz.

 

 

Videonun hazırlanması, diğer dillere (İngilizce ve Türkçe) çevrilmesi ve diğer işlemlerinin tamamı AnimeFantastica tarafından hazırlandı ve dünyada tek olduğunu söyleyebiliriz. Editör arkadaşlarımızın dışında çeviri konusunda hastayken bile kendi isteğiyle ara vermeden uzunca bir süre boyunca bize yardımcı olan arkadaşımıza da özel olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. (Türkiye’de bu tip çalışmalara pek değer verilmez biz de işte kendi ekibimize ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz ancak trollük konusunda Tite Kubo’dan öğrenmemiz gereken çok şey var. :)

 

tite-kubo-trollemesi.jpg

 

Herhalde Bleach hayranları için Kubo-sensei ile birlikte oyun oynamak ve sohbet etmek kulağa harika bir şey gibi geliyordur. Hatta oyundaki bütün parasını seve seve verecekler bile vardır. Ancak Misawa’nın da artık gözü açılmıştır diye düşünüyoruz. Bakalım Dragon Quest Heroes’ta zavallı Misawa’nın başına neler gelecek? :)

 

Kaynak; AnimeFantastica

 

(Reyiz yine iş başında :) )

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Bu soruya 3 cevap geldi

Önerilen İletiler

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu soruyu yanıtla...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.