Jump to content

En Cool Kadın Anime Karakterleri


Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 112
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

Hayranların Seçimiyle En Cool Kadın Anime Karakterleri   Charapedia, düzenlediği 10.000 kişilik anketlerinden birinde bu sefer anime severlere en “cool” kadın anime karakterlerini sordu. Oylamaya ka

Özür dileyerek belirtiyorum ama ekrana kustum bildiğin, baya püskürttüm. Sildim anca yorum yazabiliyorum ondan geç oldu. Abi ne Asuna'ymış yeter be. Her halta seçmeyin şu kızı -For Best Actor. Aaaaand

Mikasa 

Posted Images

Özür dileyerek belirtiyorum ama ekrana kustum bildiğin, baya püskürttüm. Sildim anca yorum yazabiliyorum ondan geç oldu.

Abi ne Asuna'ymış yeter be. Her halta seçmeyin şu kızı -For Best Actor. Aaaaand Oscar goes to... Asuna. Alkış!- Harbi yetti. Hayır şahane bir karakter olsa tamam da ağlayan mıyıldak bir kız (gerçi bayan anime karakterlerinin belli bir yüzdesi bu sinir bozucu tiplerden oluşsa da). Daha ilk sezondan hoşlanmamıştım kısacası.

Onun dışında kötü değil liste. Gintama neredeyse tüm bayan as kadro yer almış beni sevindirdi bu. Tek sinir bozucu ninja hariç.

Bir de Riko Aida ne arıyor orada, o da ilk 30 olabilecek bir potansiyele sahip değil.

Genelde serilerin popülerlik anketi gibi oluyour bu anketler. Mikasa'yı severiz ama bu listede birinci olmayı o Eren'in annesini muz misali yiyen titana borçlu. Seriye oy veriyor bence insanlar karakterden ziyade. Asuna'da zaten o sayede ikinci sırada kılıç sallayıp duruyor.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Forum Admin

Millet asunaya neden taktı anlamadım. Gayet güzel bir karakter.  Benim favorim ERZa ve Morigiana   3. ise asuna

Asuna yı kafaya takma değil aslında... Asuna Japonlar tarafından çok sevilen bir karakter... Yeri geldiğinde Tsundere yeri geldiğinde romantik tipik Japon kızı.. İşte sorun burda :D tipik sıradan bir kız ama neden bu kadar seviliyor.. Benim nefretim Asunaya değil Asuna hastası olan Japon neetlerine :D şöyle okkalı kadınlar varken neden o?

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.