Jump to content

4 Story


RinOsawa(Asu)

Önerilen İletiler

Öncelikle Herkese Merhaba Belirtmek İsterim ki 4 Story Süper Bir Oyundur Ve Tamamiyle Türkçedir.Ve Bilinsinki Ben Sadece Oynarken Yanımda Tanıdığım Benim Gibi İnsanlarla Oynamak İçin Bu Konuyu Açtım.Özelden Yada Yorum Yaparsanız Oyunla İlgili Yardım Ederim. Oyunda İse Nasıl Oynayacağınızı Yada Mühür Konusunda Yardım Ederim.Derion RinASuM Fotoğraf Ekleyebilirsiniz...

 

İlk Olarak 4 Story Nedir Nasıl Oynanır Açıklayalım.

 

1 Levelde Başlıyor 140'da Bitiyor.

90 Levelde Danışman Kasabiliyorsunuz Açıklıycam. Zor Değildir Her 5 Seviyede Exs (Tecrübe Puanı) Veriyor.

Paraarrow-10x10.png Olarak Gold ( Altınarrow-10x10.png ) Silver ( Gümüş ) Bronze ( Bronz )

Oyunda ( Ç ) Harfi Kullanılmamaktadır.

Lan Kelimesi Tehtit Bile Ban Sebebidir 1 Gün Ban Yersiniz Küfür Yaklaşık 15 20 Gün

 

Oyunda Hile Yok Fakat 1 Defa Hile Açan Gördüm 1 Saat İçinde Ban Yedi Tabi.

4 Story Karakterleriyle Becerileri Ve Grafikleriyle  Çok Güzel 1 Oyun (Oyunda Lag Yoktur).

 

Oyunu Biraz Tanıyalım 3 Krallık Vardır Bunlar

 

http://tr.4story.gameforge.com/game/guide/12/-krallk

Krallarla Bir Alakanız Yoktur Ben Sadece Yazmak İstedim.

 

1.Derion:Oyunun Tanıtımına Göre Yöneten Yani Kral Ruad Lopesa Konuya Girmiycem Gerekli Bilgiyi Yukardaki Linkten Bulabilirisiniz.

 

2.Valorian:Kral Neban Maha 

 

3.Gor: Kısaca 2 Krallıktan Olmuyorsunuz Paralı Asker Olarak Oynuyorsunuz Loncaya Yardım Edip Paraarrow-10x10.png Kazanıyorsunuz Bunun İçin İlk Önce Derion Yada Valorianda oynayıp Çarınızı Sağlam Yapmalısınız.

 

Gelelim Danışman Nedir Ne işe Yarar : Danışman Kısaca Sizi 10 Levelden 60 Levele Kasmasıdır Seri Bir Büyücü Okçu Çağırıcı 3 5 Saat Gibi Sürede Bitirebilir.Neden Danışman Olmak İsteyeyim Diyenlere. 

1.Yeni Başladınız Ve Level-Para Gerekiyor.

2. Danışman Yüzdesi Vardır %100 Olduğunda Sizi Kasan Kişiye Her %10'da Kutu (Sandık) Gider %10 1 Kutu %20 2 Kutu %30 3 Kutu %40 4 Kutu Böyle Gidiyor Sonunda 55 Sandık Olur. İçinden İyi İtem Çıkarsa Baya Bir Para Edersiniz Danışman Yüzdesi %100 Olduğunda Artık Sizi Kasmasına Gerek Yoktur.Bu Arada Kasan Kişi Olmadan Asla Canavar Kesmeyin Danışman %desi İlerlemez .60'dan Sonra 90'a Kasarsanız Kasan Kişiye 100 Sandık Gider.Güvenmediğiniz Kişilerle Asla Danışman Kasmayın %100 Olduğunda Size İtem Vermeyebilir.Başlamadan Önce Anlaşmanızı Yapın %50-%50 Yada %75-%25 Şeklinde Olmalı İtem Vermeyebilir Bu Yüzden Tanıdıklarla Kasın.

Dök : Dök Nedir Açılımı Döküman Yani Slot (Canavar) Doludur Ve Slotlar Kestikten 20 Yada 30 Sn İçinde Yeniden Doğarlar Bu Yüzden Tecrübe İksiri Basarsanız Dökümanda Kasmalısınız.Her 19-29-39-49-59 Böyle Giderek %300 Tp Gelir Süreleri Değişebilir 1 Saat Yada 30 Dakika Gibi.

Mühür : Görev Yaparsınız 80 Levelden Sonra Eğer İyi İteminiz Yoksa Oyuna Para Yatırmayanlar Yada Sürekli Danışman Kastırmayanlar İçin İtem Yapmak Neredeyse İmkansızdır. Oyuna Para Yatırmasanızda Nakitarrow-10x10.png Dükkanlarında Bulunan İtemleri Satanlar Vardır.Uzay Görevleri Çok Fazla Exs Tecrübe Puanı Vermektedir. Mühürleri Arkadaşlarınızlada Yapabilirsiniz.

 

3 Farklı Irk Vardır.

 

http://tr.4story.gameforge.com/game/guide/29/irklar

  Ayrıca Oyunda Birçok Kostüm Vardır. Eğer İsterseniz 7 Günlük Alabilirsiniz Peri İnsan Ve Feline Giyerek Farklı Irklara Benzersiniz.

İnsan

Erkek İnsan

oAdPPX.jpg

Kız İnsan

1YpmPB.jpg

Feline

Kız Feline 

JpVrdn.jpg

Erkek Feline rg0BYP.jpg

Peri

Erkek Peri 

aonJBg.jpg

Kız Peri

7oBE8l.jpg

Evet Sırada Yoldaş Pet Yani Farklı Farklı Petiniz Olabilir 5 Adet Pet Sınırdır.Petler Ne İşe Yarar:Karakterinizin Gücünü Arttırır Kısaca Ayrıca Petinizi Boyayabilirsiniz 20. Seviyeye Geldiginde Bazı Petler Perinin Boyunu Bile Aşıyor.Şuanda 1 Resim Bulabildim 

 

pets.png

Karakterleri Tanıyalım Öncelikte 4 Storyde Şöyle Bişey Var Eğer Oynamayı Çözerseniz En Zayıf Karakter Bile En Güçlü Olur.

Benim Şuan Ki Karakterim Düzanbaz Olsa Da Sağlam İtemlerim Olmadığı İçin Pasifim.Karakterimi Değiştirecem Fakat Hangisini Seçeceğime Karar Vermedim.Sanırım Büyücü-Okçu Olacam.

 

Savaşçı:Kalkan Kullanabilen Karakterdir Savaşlarda İyi Olmasına Rağmen Danışmanda Pek İş Yapmamaktadır.Kısaca Vereceğim Linkten Savaşçı Neymiş Bakabilirsiniz.Savaşçılar Tüm Canavarlara Dalabilen Tek Karakteridir.

 

http://tr.4story.gameforge.com/forum/topic/1275/1/sava%C5%9F%C3%A7%C4%B1-rehberi

 

Büyücü : Tam 1 Anlatım Olmadığı İçin Bilgim Kadar Anlatalım Savaşcı Karşı Dikkat Etmeniz Şart Büyü Savunmalı Zırh Giyenler İçin Tabi.İlk Önce Takıları Akıl Olmalı Eğer Azda Savunma Yapayım Derseniz 1 Yada 2 Bilgelik Almanızdır. Bilgelik Savunma Verir.

 

Rahip: Evet Herkese Göre En Pasif Zayıf Karakterdir Can Yeniler Ve Başka Karakterlerin Saldırı Ve Savunma Gücünü Artıracak Becerilere Sahiptir.Pasif Olabilir Ama Dikkat Edin İyi İtem Yaparsanız En Güçlü Bile Olabilirsiniz.Bizzat Şait Oldum 90 Level Rahip 105 Level Okçuyu Parçaladı Resmen.

 

Çağırıcı :''Esrarengiz Ve Kara Çağırıcılar, Karanlığın Yaratıklarına Hükmeder.'' 4 Story'nin Tanımı. Rehber Olarak

 

http://tr.4story.gameforge.com/forum/topic/1655/1/%C3%A7a%C4%9F%C4%B1r%C4%B1c%C4%B1-rehberi-1

 

Okçu : Adından Da Anlaşıldığı Gibi Okçular Yay Arbelet Kullanabilir Ayrıca Büyücü Rahip Çağırıcı Hariç Diğer Karakterler Yay Arbelet Kullanabilir. Saldırıları Uzaktan Ve Genelde Tercih Edilen Karakterdir.Yansıtıcı Becerileri İle 30 40 Seviyelere Vurmadan Bile Öldürebilirisiniz.

 

Düzenbaz : Bana Göre Bir Savaş Kralıdır Görünmezlik Becerisi İle Arkadan Yaklaşıp Düşmanları Fena Hasara Uğratırsınız.Fakat Danışmanda Gerçekten Berbatlar.90 Seviyede Anladım Ama İş İşten Geçmişti :)

90 OKÇU KASARKEN GÜZEL 1 FOTOĞRAF

blaZlZ.jpg

ESKİLERDEN 82 MÜHÜR DÖNERKEN

DlrWMo.jpg

 

 

MUHAREBE SAVAŞINDAN BİR GÖRÜNTÜ (YENİLİRKEN SON ANDA PARCALADIK)

gkDv5O.jpg

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

Sohbete katıl

Şimdi mesajını gönderebilir ve daha sonra kayıt olabilirsin. Bir hesabın varsa, hesabınla göndermek için şimdi oturum aç.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Misafir
Bu konuya yanıt ver...

×   Zengin metin olarak yapıştırıldı.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Önceki içeriğiniz geri yüklendi.   Editör içeriğini temizle

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.