Jump to content

Yeni Korku Animesi Shishou Series


Skadi

Önerilen İletiler

Live Action ve TV Dizisini de Beraberinde Getiren Yeni Korku Animesi Shishou Series

 

shishou-project.jpg

Dünyada kullanılırlığı gitgide artan 4chan benzeri imageboardların aksine popülaritesini Japonya’da ötesine pek de taşıyamayan ancak ülke içindeki internet paylaşım platformlarının en önemlilerinden biri haline gelen textboardlar, farklı türde pek çok gönderinin üyelik sistemine gerek olmadan paylaşılmasına olanak vermektedirler. Bu anlamda basit birer forum gibi hareket eden textboardların en ünlülerinden 2channel’ın ilk defa 2003’te okuyucularla buluşturduğu gizem-korku temalı internet romanı Shishou Series, live action film başta olmak üzere üzere TV dizisi ve animeye uyarlanarak hayranlarını farklı türde yapımlarla sevindirecek.

 

 

Günümüzde yayımlanmış 113 kısa hikayeyi ismi altında bulunduran Shishio Series için hazırlanmış, Mahiro Takasugi’yi ana karakter için rol modeli olarak izlediğimiz bir tanıtım videosu da bulunurken; eserde hikaye kasabadan şehre okumak için gelen üniversite birinci sınıf öğrencisi Uni’nin, açıklanamayan gizemli olaylara büyük merak duyan ve kendini Shishou(Usta) olarak tanıtan bir üst sınıf öğrencisi ile tanışmasıyla başlıyor. Shishou ve onunla aynı merakı paylaşan insanların oluşturduğu gruba katılan Uni, onlarla var olan şehir efsanelerini ve doğaüstü fenomenleri araştırıyor.


 

2016 yılına planlanan ve yönetmen koltuğunda Atsushi Shimizu’nin oturacağı live-action’ı, TV dizisiyle yine 2016 içerisinde takip edecek anime için bir kısmı açıklanan ana kadrodan isimler ise şöyle:

  • Yönetmen: Kinji Yoshimoto (Queen’s BladeMachine-Doll wa Kizutsukanai)
  • Karakter Tasarımcısı /Animasyon Yönetmeni: Naoyuki Asano (Saint Young Men)
  • Animatör: Hideki Hashimoto, Katsuyuki Tamura, Aiko Sendou, Naoyuki Asano
  • Stüdyo: Pierrot Plus (Tegami BachiSabagebu!!)

Shishou-Series.jpg

Shu Katayama’nın çizdiği Shonen Gahousha’ya ait Young King Hours dergisinde 2013 Aralık ayından beri yayımlanan bir de mangası bulunan Shishou Series’in basılmış iki adet romanı bulunuyor. Bakalım bu iki roman dolusu gizemli olay, Higurashi no Naku Koro ni, Another gibi korku türündeki yapımlara düşkün anime izleyicilerini mutlu edebilecek mi?

 

Kaynak;http://www.animefantastica.com/shishou-series-animesi

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

animenin karakter tasarımını beğendim.güzel olacak gibi.korku animelerini seviyorum o yüzden sanırım bunu seveceğim gibi.live action konusunda ise,korku filmlerinde japonları başarılı buluyorum  ama live actionlar bana çok çocuksu, kötü geliyor gene de belki bu güzel olabilir konu itibari ile.haber için teşekkürler bu arada.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.