Jump to content

İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler


Skadi

Önerilen İletiler

  • Yanıtlar 76
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Konuya en fazla mesaj yazanlar

Popüler mesajlar

İnsanı Düşünmeye En Çok Sevk Eden Animeler Listesinde Hangi İsimler Yer Alıyor?   Ne izlerken ne de bitirdikten sonra üzerinde düşünmeden durabildiğimiz animeler vardır. Bu animeler kimi zaman bize

Paprika'nın ilk üç'te olması gerek bence. Ayrıca jojo bizarre, shingeki no kyojin gibi klasik shounenler ne alaka ve diğer yeni serilerin ne işi var bu listede...Bakemonogatari, Neon Genesis Evangelio

Fullmetal Alcemist Brotherhood,felsefik bakış açısıyla düşündürüyor.

Posted Images

Kim ne derse desin Death Note 1.'liği hak ediyor, beni o kadar düşündüren başka bir anime daha yok. Düşünmekten kastedilen şey bir şeyi çözmek için düşündüren değil, insanların doğru ve yanlışı ayırt etmesi için düşündürendir bence. Death Note'da adaletin ne olduğunu uzun uzun düşündüğüm oldu, açıkçası hala da bir sonuca ulaşamadım.

Listedeki çoğu seri hak ediyor ancak Shingeki No Kyojin'in ne aradığını anlamadım. Code Geass ve No Game No Life'ın da listeye girmesi şaşırtmadı, ama Elfen Lied, Angel Beats gibi animelerin listeye girmemesinin hayal kırıklığı olduğunu düşünmeden edemedim. Umarım en azından gelecek sene daha "düşündürücü" bir başyapıtla karşımıza çıkar sevgili Japonya :)

Aynen Death Note'ı 1. görmeseydim hayal kırıklığına uğrayacaktım. Adalet anlayışı konusunda sorgulamaya itiyor ne doğru ne yanlış diye. :)

Diğer serileri izlemedim ama Shingeki benide düşünmeye itmedi kurgu çok fantastik ve masalsı çünkü. :D

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.