Jump to content

One Punch-Man Anime Oluyor


Misafir Leffwn

Önerilen İletiler

Misafir Leffwn

Aksiyon, Bilim-Kurgu ve Komedi Mangası One Punch-Man Anime Oluyor

 

one-punch-man.jpg?resize=660%2C559

 

Shueisha’nın Young Jump dergisinde ONE ve Yuusuke Murata’ya ait One Punch-Man mangasının anime uyarlamasının geleceği duyuruldu. Animenin yapım ve seiyuu kadrosunda yer alacak isimler, 21-22 Mart tarihlerinde düzenlenecek Anime Japan 2015 etkinliğindeki Bandai Visual standında gösterilecek tanıtım videosuyla açıklanacak.

 

Aksiyon ve komedinin iç içe olduğu One Punch-Man mangası ilk olarak 2009 yılında bir web mangası olarak ONE tarafından kendi sitesinde yayımlanmaya başladı. 2012 yılında Yuusuke Murata’nın işe el atıp ONE ile işbirliğine gitmesiyle eser, One Punch-Man web mangasının yeniden yapımı olarak Shueisha’nın Young Jump dergisinin online versiyonu olan Tonari no Young Jump web sitesinde 2012 yılından itibaren yayımlanmaya başladı. (Hikaye: ONE – Çizim: Yuusaka Murata)

  • Manganın tanıtım videosu:

 

 

Manganın konusunu da kısaca değinirsek; hikaye çok çalışmaktan, talim yapmaktan kel kalmış Saitama isimli süper kahramanımız etrafında döner. Saitama bu çalışmalar neticesinde öylesine güçlenmiştir ki karşısına düşman olarak kim çıkarsa çıksın tek yumrukla işini bitirmektedir. Ancak bu kadar kolay bir şekilde her karşılaşmayı kazanmak kahramanımızı memnun etmek yerine hayal kırıklığına uğratmakta, canını sıkmaktadır. Bu yüzden kahramanımız Saitama, kendisinin tek yumruk tekniğine dayanabilecek rakipler aramak için bir yolculuğa çıkacaktır.

 

Alıntı: Anime Fantastica

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

onepunch in manga tanıtımında tanıtımını yapmıstım ama tek bir kişi bile bakmadı. the gamera 41 kişi bakmıştı ama. çok güzel bir haber 99 bölüm var şu an zaten. umarım kısa bölümlü değildir 99 bölümün hepsini içine alır.
avatarımdaki resimde onepunch-man dan s-rank kahraman King
not: ayrıca yolcuğa falan çıkmıyor saitama-sensei hep kendi evinde kalıyor biraz yanlış olmuş tanıtım.

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.