Jump to content

Ore Monogatari!! Anime Serisinin Tanıtım Videosu


Skadi

Önerilen İletiler

Açılış Şarkısının da Yer Aldığı Ore Monogatari!! Anime Serisinin Tanıtım Videosu

 

İzleyici ile buluşmasına az bir zaman kala merakla beklenilen anime Ore Monogatari!!’nin bir başka tanıtım videosu daha nihayet yayımlandı. Videoda TRUSTRICK’in söylediği serinin açılış parçası Miraikei Answer da duyuluyor. Animenin kapanış parçasına ise Local Connect, Shiawase no Ari ka. isimli şarkılarıyla eşlik edecek.

 

Adım Takeo Gouda. 2 metre boyunda ve 120 kiloyum. Aşık olduğum kızlar hep çocukluk arkadaşım Suna’ya aşık oluyor. Ama bu bahar mevsimi benim için gelir belki… Kim bilir?

ore-monogatarinin-tanitim-videosu-izle.j

Animenin konusundan bir kez daha bahsedecek olursak; hikayemiz koca cüsseli ama bir o kadar da koca yürekli lise öğrencisi Takeo Gouda’nın etrafında geçmekte. Ne yazık ki hiçbir kız Takeo’nun yüzüne bakmamaktadır. Kızlar daha çok onun en yakın arkadaşı yakışıklı mı yakışıklı Sunakawa Makoto ile ilgilenmektedir. Öyle ki kimseye kolay kolay boyun eğmeyen Takeo, bu durumdan ötürü kaderine boyun eğmiştir. Ancak bir gün kendisine sarkıntılık edilen Yamato adındaki bir kızı bir sapığın elinden kurtarır. Acaba kaderine boyun eğen Takeo’nun aşk hayatı değişecek midir?

Mangası büyük ilgiyle okunan, şimdilik 24 bölüm olarak görünen seri 8 Nisan’da yayımlanmaya başlayacak.

 

KAYNAK; http://www.animefantastica.com/ore-monogatari-anime-video

İletiye bağlantı
Sitelerde Paylaş

  • Konuyu Görüntüleyenler   0 üye

    • Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli bilgi

Forum kurallarımızı okudunuz mu? Forum Kuralları.